boekheader1.png
Boek drukken

Sinds 1852 zijn wij gespecialiseerd in het drukken van boeken. Profiteer van onze kennis over de (bijna) eindeloze mogelijkheden in de afwerking en bindwijze.

vanaf€ 0,50per stuk
Bereken prijs
Dit zijn uw voordelen
  • Scherpe druktarieven
  • Gratis DTP-hulp
  • Lage- en hoge oplages (digitaal & offset)
  • Eindeloze mogelijkheden in afwerking en bindwijze
  • Zeer hoge drukkwaliteit
  • Vanaf 50 exemplaren een gratis ingebonden proefboek
  • Uitgeefmogelijkheden (overal verkrijgbaar)
  • Snel geleverd
  • Unieke afwerkingsmogelijkheden
boekCARGOPILOT-COVER.jpg

Uw boek drukken?

U heeft veel tijd, kennis en passie in het schrijven van uw boek gestopt, dan wilt u toch ook dat uw boek met evenveel aandacht en liefde wordt gedrukt? Laat uw boek drukken door dé specialist. Flevodruk Harlingen is al sinds 1852 ervaren in het drukken van boeken. Wij delen onze kennis graag met u en adviseren u over de (bijna) eindeloze mogelijkheden in de afwerking en bindwijze. Vanzelfsprekend passend binnen uw budget. Bereken hier ons scherpe tarief.

Harlingen Beeld van een zeestad.jpg
320 pagina's dik

Passie voor boek drukken

Deze pagina in het leven geroepen vanuit onze passie voor boek drukken. Wij zien onszelf niet zomaar als boekdrukker, maar als verlengstuk van uw boek. Het succes van uw boek begint natuurlijk met uzelf, maar daar waar wij bij kunnen dragen doen wij dat graag. Maak daarom gerust gebruik van onze gratis DTP service om ervoor te zorgen dat uw boek de lay-out krijgt die het verdient. Ook denken wij graag met u mee in papierkeuze, formaat, bedrukking, omslag en andere drukmogelijkheden. Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op.

boek2.jpg

Snel online geregeld

Is een boek drukken een intensief karwei? Dat valt mee! Via het contactformulier vraagt u heel eenvoudig een offerte aan voor het drukken van een boek. U krijgt dan snel van ons een offerte in uw mailbox. Gaat u akkoord dan starten wij na ontvangst van het drukbestand de drukpersen. Omdat wij beschikken over onze eigen boeken drukkerij, leveren wij sneller dan menig boekdrukker en bovendien ontvangt u bij ons gratis, vooraf een proefboek indien uw boek digitaal gedrukt wordt.

Box6.jpg
luxecassettebox

Boekwerken in cassette

Boeken kunnen op vele manieren gemaakt worden. Wilt u een exclusief boek met een bijzondere afwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke uitdaging gaan wij aan voor het maken van een perfect product, nIets is ons te gek! U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen en overleggen met één van onze boek specialisten. Op onze pagina  "Inspiratie aan Zee" kunt meer informatie vinden over deze exclusieve cassette.

boekdrukken.png
Hoge oplageOffsetdrukken

Hoge oplages

U wilt 500 of meer exemplaren van uw boek drukken? Dan drukken wij uw boek volgens offsetdruk. Offset is een veelgebruikte druktechniek die met name geschikt is voor het drukken van hoge oplages. Onze vakmensen zorgen dat uw boek snel, voordelig en in de hoogste kwaliteit van onze moderne drukpersen rollen en vakkundig gebonden worden.

Nexpressplaatje.jpg
Lage oplageDigitaaldrukken

Lage oplages

U wilt slechts enkele stuks van uw boek drukken? Dan is digitaal drukken voor u de beste en voordeligste keuze. Dit kan zowel voor hardcover als softcover tot ca 500 stuks.  Dankzij het gebruik van een geavanceerde digitale drukpers (Nexpress), realiseren wij drukwerk van uitstekende kwaliteit. Wij willen dat uw boek volledig aan uw wensen voldoet, en daarom ontvangt u bij een oplage van 50 stuks of hoger, altijd een gratis ingebonden proefboek ter beoordeling.

boek_drooggevallen.png
Zoekt u een Uitgever?

Hoe krijg ik mijn boek bij alle boekhandels?

Uw boek is geschreven en gedrukt, maar dan? Als u besluit uw boek in eigen beheer uit te geven, dan zit u waarschijnlijk vol met vragen. Bijvoorbeeld hoe krijg ik mijn boek op Bol.com? Naast drukker zijn wij ook uitgever van boeken. Wij geven u graag tips en advies over het uitgeefvak. U profiteert bij ons dus niet alleen van het mooiste drukwerk voor een lage prijs, maar ook van kennis van het hoogste niveau.

Box2.jpg
Exclusievemaatwerk producties.

Ode aan het boek

Het boek; we hebben allemaal in meer of mindere mate een boek in onze kast of op de plank liggen. Slaat u de encyclopedie er op na dan is de betekenis van boek: "een aantal bedrukte bladen die een geheel vormen" of "een verzameling gevouwen vellen perkament of papier, die een bibliografische eenheid vormen en die gebonden kunnen worden". Een theoretische omschrijving die wellicht klopt, maar als u het ons vraagt dan is een boek veel meer dan dat. Met een boek kunt u uw verhaal vertellen. Of u nu uw kennis wilt opschrijven in een studieboek of uw creativiteit kwijt wilt in een fictieve roman, met een boek bereikt u een groot publiek en laat u een (letterlijk) onuitwisbare indruk achter.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact