Softcover boek drukken

Een softcover kookboek gedrukt door Flevodruk Harlingen

Bent u op zoek naar een professionele drukkerij voor het drukken van uw softcover boek? Dan bent u bij Flevodruk Harlingen aan het juiste adres!.

Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van zowel softcover als hardcover boeken en hebben al meer dan 150 jaar ervaring in het vak.

Een softcover boek is vaak een voordelige keuze en wordt daarom veel gebruikt. Bij Flevodruk Harlingen drukken wij softcover boeken van hoge kwaliteit en maken we gebruik van een dunne papiersoort of een flexibele kartonsoort voor de kaft. Om de kaft te beschermen en de uitstraling te verbeteren, kunnen we deze lamineren. Zo heeft u toch een mooie kaft die uw boek beschermt tegen beschadigingen.

Bij ons kunt u uw softcover boek al laten drukken vanaf één exemplaar. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen bij het drukken van uw boek. Wij bieden u altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare drukkerij voor het drukken van uw softcover boek, neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Van 1 tot 500 oplage

Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Maar ook voor een oplage van 500 stuks draaien wij onze hand niet om. Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Bij een oplage vanaf 50 stuks ontvangt u vooraf een gratis proefboek ter beoordeling.

Uw softcover boek uitgeven?

Uw boek is geschreven en gedrukt, maar hoe krijgt u uw boek nou bij de bekende boekenwinkels en -webshops? Naast boekendrukker zijn wij ook uitgever. Wij maken u graag wegwijs in het uitgeef vak en nemen het totale traject van uitgeven graag uit handen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk ook eens

Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!
Wij drukken zeer exclusieve boeken in de hoogste kwaliteit. Onze mogelijkheden en kwaliteit zijn gerust uniek te noemen.
Wilt u een boek laten drukken? Vraag dan hier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl