Softcover boeken drukken

Een softcover kookboek gedrukt door Flevodruk Harlingen

Al meer dan 150 jaar ervaring.

Een softcover boek is vaak een voordelige keuze en wordt daarom veel gebruikt. Wij drukken wij softcover boeken van hoge kwaliteit en maken we gebruik van een dunne papiersoort of een flexibele kartonsoort voor de kaft. Om de kaft te beschermen en de uitstraling te verbeteren, kunnen we deze lamineren. Zo heeft u toch een mooie kaft die uw boek beschermt tegen beschadigingen.

Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Maar ook voor een oplage van 25000 stuks draaien wij onze hand niet om. Met een soepele, maar stevige binding bieden onze softcovers de ideale balans tussen flexibiliteit en duurzaamheid. Van presentaties tot romans, onze softcover opties bieden een betaalbare en professionele keuze voor al uw publicatiebehoeften.

Bekijk ook eens

Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!
Wij drukken zeer exclusieve boeken in de hoogste kwaliteit. Onze mogelijkheden en kwaliteit zijn gerust uniek te noemen.
Wilt u een boek laten drukken? Vraag dan hier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl