Softcover boek drukken

Een softcover kookboek gedrukt door Flevodruk Harlingen

U bent klaar met het schrijven van uw boek en wilt het nu graag laten drukken? Softcover boeken drukken wij al sinds 1852 in onze eigen drukkerij.

Bij Flevodruk Harlingen drukken wij zowel softcover als hardcover boeken. De keuze voor een softcover boek is vaak vanwege de prijs. De kaft wordt gemaakt van een relatief dunne papiersoort of een flexibele kartonsoort. Dit is vrijwel altijd zwaarder dan de overige pagina's van het boek en vaak wordt ervoor gekozen om de kaft te lamineren. Zo heb je toch een hele mooie kaft die zorgt voor een prima bescherming van je boek. Het is een betaalbaar alternatief voor een hardcover boek.

Van 1 tot 500 oplage

Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Maar ook voor een oplage van 500 stuks draaien wij onze hand niet om. Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Bij een oplage vanaf 50 stuks ontvangt u vooraf een gratis proefboek ter beoordeling.

Uw softcover boek uitgeven?

Uw boek is geschreven en gedrukt, maar hoe krijgt u uw boek nou bij de bekende boekenwinkels en -webshops? Naast boekendrukker zijn wij ook uitgever. Wij maken u graag wegwijs in het uitgeef vak en nemen het totale traject van uitgeven graag uit handen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk ook eens

Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!
Wij drukken zeer exclusieve boeken in de hoogste kwaliteit. Onze mogelijkheden en kwaliteit zijn gerust uniek te noemen.
Wilt u een boek laten drukken? Vraag dan hier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Boeken drukken is één van onze passies. Flevodruk Harlingen had de eer om het internationale boek van Christiaan van Heijst te drukken.
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl