Stickers op rol

Bent u op zoek naar professioneel bedrukte stickers op rol? Dan bent u bij Flevodruk Harlingen aan het juiste adres!

Wij leveren stickers op rol van zeer hoge kwaliteit in de mooiste vormen en op nagenoeg iedere materiaalsoort. Of het nu om papier, kunststof of folie gaat, wij drukken het voor u. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit verschillende kleefkrachten, van permanent plakkend tot juist niet. Wij adviseren u graag over de juiste stickersoort met de gewenste kleefkracht. Onze stickers worden bedrukt in de mooiste kleuren, met de mogelijkheid tot het toevoegen van dekwit en extra kleurkracht. Zelfs PMS kleuren zoals oranje 021 zijn geen probleem voor ons! Of het nu gaat om bedrukking van Hooidammer kaas of een ander product, bij Flevodruk Harlingen zorgen wij voor stickers op rol van topkwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bekijk ook eens

Stickers nodig met een eigen logo? Op iedere maat en in iedere vorm leveren wij stickers.
Op zoek naar een ronde sticker klein of groot? Wij maken de mooiste ronde stickers in allerlei verschillende diameters.
Wilt u stickers bedrukken met een eigen logo? Informeer dan hier naar de mogelijkheden en ontvang binnen 2 uur al een offerte!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Wij drukken etiketten in allerlei vormen en maten. Altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Bent u op zoek naar hoogwaardige natlijmetiketten voor uw producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl