Krantendrukkerij

Krantendrukkerij sinds 1852

Krantendrukkerij

Flevodruk Harlingen is met 165 jaar één van de meest ervaren, en misschien zelfs wel de oudste krantendrukkerij van Nederland. Wij drukken kranten voor relaties uit heel Nederland en België. U ontvangt bij ons de beste kwaliteit kranten voor een scherpe prijs. Altijd snel geleverd!

Uniek in Nederland met eigen rotatiepers

Uw kranten worden door ons in eigen beheer gedrukt, vandaar dat wij onszelf ook een échte krantendrukkerij mogen noemen. Een unicum vandaag de dag. Wij werken met een moderne coldset rotatiepers die ervoor zorgt dat uw kranten in razendsnel tempo in de hoogste kwaliteit van de pers rolt. Meer weten of deze drukpers? U leest het op onze pagina druktechnieken. Maar u bent ook altijd van harte welkom voor een rondleiding in onze drukkerij!

Persoonlijke service

De reden dat wij al zo lang ons mooie vak mogen uitoefenen, is dat u bij onze krantendrukkerij nog altijd dezelfde persoonlijke service ontvangt als in 1852. We staan dichtbij onze klanten, zodat wij u kunnen voorzien in uw behoeften. Heeft u vragen over het aanleveren van een drukbestand of loopt u even vast in uw ontwerp? Onze gratis DTP helpdesk staat voor u klaar!

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact