Digitaalkalender.png
Drukkerij Sneek

U bent gevestigd in Sneek en zoekt een drukkerij bij u in de buurt? Flevodruk Harlingen is u graag van dienst.

Dit zijn uw voordelen
  • Scherpe tarieven voor zeer hoge drukkwaliteit
  • Meer dan 150 jaar ervaring
  • Razendsnelle service
  • Persoonlijk contact en gratis DTP hulp
  • Vestiging vlakbij Sneek
Flevodruk letters pand.jpg

Drukkerij Sneek

U zoekt een betrouwbare drukkerij in de omgeving van Sneek voor uw drukwerk? Flevodruk Harlingen is slechts 20 autominuten verwijderd van Sneek, en via de digitale weg zijn we binnen 1 klik beschikbaar. Al ruim 150 jaar levert onze drukkerij het mooiste drukwerk voor aantrekkelijke prijzen. U kunt altijd vertrouwen op onze persoonlijke en snelle service, hoe groot of klein uw order ook is. Samen met u gaan we voor het beste eindresultaat.

Krant.jpg
DTPHulplijn

Gratis DTP hulp

Onze service gaat verder dan alleen het verzorgen van kwalitatief drukwerk. Wij helpen u namelijk graag een handje verder. Wij controleren daarom standaard de door u aangeleverde bestanden op juistheid. Mochten we een foutje constateren, bijvoorbeeld fout gebruik van Pantone en CMYK kleuren of het ontbreken van een afloop, dan nemen wij contact met u op en lossen we het samen op. Ook als u twijfelt tijdens het opmaken van uw drukbestand, dan fungeren wij graag als DTP hulplijn. Daarnaast stellen wij gratis stansvormen beschikbaar, zodat u zoveel mogelijk kosten kunt uitsparen. Zo bent u verzekerd van een prachtig en betaalbaar eindproduct

krant.jpg

Wat mogen we voor u maken?

In onze drukkerij hanteren we verschillende druktechnieken. Wij drukken in vellenoffset, digitaal of coldset rotatie, het volgende voor u:

unsplash_CSQQ6_T0sks.jpg

Koffie en een goed gesprek?

Wilt u meer weten over onze drukkerij? Dan rijden we graag naar Sneek toe voor een kennismaking of nodigen u van harte uit in onze drukkerij in Harlingen. Altijd al eens willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Dan laten we het u graag zien tijdens een rondleiding. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in regio Sneek? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

U zoekt een drukkerij in Sneek?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact