Drukkerij Leeuwarden

U bent gevestigd in Leeuwarden en zoekt een betrouwbare drukkerij in uw regio voor uw drukwerk? Flevodruk Harlingen is slechts 20 autominuten van u verwijderd. Ons familiebedrijf verzorgt al meer dan 150 jaar het mooiste drukwerk voor vriendelijke prijzen. Elke order, groot of klein, wordt met de grootst mogelijke zorg in razendsnel tempo door ons afgehandeld. Bij Flevodruk Harlingen bent u altijd verzekerd van hoogstaande kwaliteit en persoonlijke service. We maken graag kennis met u en uw bedrijf.

Bewuste keuze

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt bij steeds meer organisaties een grote rol. Is dit voor uw bedrijf ook het geval? Dan is het goed om te weten dat u aan ons een 'groene partner' heeft. Wij drukken uw drukwerk namelijk voor een groot deel van onze eigen stroom, met onze zonnepanelen. In onze drukkerij kunt u realtime op een display zien hoeveel stroom wij opwekken en hoeveel CO2 kg wij besparen. Daarnaast beschikken wij over de volgende duurzame certificaten: ISO 14001:2004 Milieu, Duurzaam Inkoop, FSC en PEFC.

De zonnepanelen van Flevodruk Harlingen

Wat mogen we voor u maken?

In onze drukkerij hanteren we verschillende druktechnieken. Wij drukken in vellenoffset, digitaal of coldset rotatie, het volgende voor u:

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs in Leeuwarden voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in regio Leeuwarden ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Bekijk ook eens

Onze drukkerij ligt op slechts een half uur rijden van Heerenveen, en digitaal zijn we er binnen één klik.
Zoekt u een betrouwbare drukkerij in de omgeving van Sneek voor uw drukwerk? Flevodruk Harlingen is slechts 20 autominuten verwijderd van Sneek!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
Ook werken in een moderne drukkerij? Bekijk hier de openstaande vacatures van Flevodruk Harlingen!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl