Stickers

Stickers drukken

sticker.jpg

Stickers drukken wij in vrijwel alle denkbare uitvoeringen en variaties. We willen niet opscheppen, maar de mogelijkheden van onze drukpersen zijn eindeloos. Stickers zijn al decennia een geliefd promotiemiddel. Ze hebben namelijk een lange levensduur, vallen op en je kunt er alle kanten mee op qua vorm, kleur en grootte. Of u nu stickers zoekt om op een verpakking te plakken, op een bedrijfswagen of aan de buitenkant van uw ramen. Wij zorgen voor een sticker die beklijft.

Stickers ontwerpen

Naast stickers drukken kunnen we u ook helpen met het ontwerpen. Bij Flevodruk houden we ons al sinds 1852 bezig met drukwerk. We hebben onze eigen DTP afdeling die u kan helpen met een uniek ontwerp. Bekijk hier bijvoorbeeld de meest gemaakt DTP fouten . Hulp nodig met het ontwerp van uw sticker? We bieden voor elk vraagstuk een mooie oplossing. Rond, vierkant of vrije vorm? Transparant, full colour of met barcode? Weersbestendig of niet? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het. Voor iedere situatie een sticker die p(l)akt!.

Stickers drukken voor binnen en buiten

Stickers zijn er in allerlei soorten en maten. Het materiaal hangt eigenlijk af van de vraag of u de stickers die u wilt drukken voor binnen of buiten bedoeld zijn. Het spreekt voor zich dat buitenstickers van hogere kwaliteit moeten zijn. De sticker moet namelijk onder alle weersomstandigheden goed blijven zitten. Dit betekent dat onze outdoor stickers watervast zijn en niet verkleuren in de zon. Heeft u vragen? Blijf er niet mee zitten en neem contact op met Flevodruk Harlingen!  

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact