websiteheader.png
Snel een professionele website

Mogen wij voor u ook een website maken? Lees hieronder alles over ons unieke concept.

Offline en OnlineMedia
Bestel hier uw website
Dit zijn uw voordelen:
 • Binnen enkele dagen online
 • Geschikt voor mobiel, tablet en desktop
 • Modern & professioneel ontwerp
 • Eenvoudig te optimaliseren & goed vindbaar in Google
 • Geen gedoe, u kunt direct aan de slag
 • Zeer gebruiksvriendelijk CMS, u kunt alles zelf aanpassen
 • Specialist in offline en online media
 • Help & support
websiteheader.png
vanaf€ 495eigen site

Hoe werkt het?

Uw eigen website maken was nog nooit zo gemakkelijk! U heeft de keuze uit meerdere prachtige website templates. Onze professionals zetten de website in uw eigen huisstijl voor u klaar die u vervolgens zelf kunt vullen met foto's en teksten in een goedwerkend CMS systeem. Indien gewenst, kunnen wij dit ook tegen meerprijs voor u verzorgen. In ons simpele stappenplan krijgt u direct inzage in de kosten. Een complete professionele website heeft u al vanaf 495,00!

Wij hebben een aantal voorbeeldwebsites draaien die u kunt bekijken en testen. Daarnaast leveren wij ook maatwerkwebsites. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

shape.png
eenvoudig& zorgeloos

Wat hebben wij

Uw website staat binnen enkele stappen al live. De "motor" van de website zetten wij compleet voor u klaar in uw eigen huisstijl. Wat hebben wij hiervoor van u nodig?

 • De naam van de website (bij voorkeur de domeinnaam)
 • Het logo als JPG (of bronbestand)
 • De huisstijlkleuren
 • Eventueel een paar relevante foto’s

Wij doen de rest! U kunt direct aan de slag.

webdesign.jpg.png
desktop,tableten mobiel

Geschikt voor alle mobiele apparaten

Al onze websites maken wij volledig responsive voor een optimale weergave op desktop, tablet en telefoon! Meer dan de helft van de bezoekers bezoekt uw website vanaf een mobiel apparaat. Het is dus belangrijk dat uw website er niet alleen op elk mobiele device goed uitziet. Met ons CMS kunt u heel gemakkelijk zelf uw website vullen, nieuwsitems plaatsen en foto's plaatsen. Een groot voordeel van onze responsive website templates is dat u maar één keer een website hoeft te vullen en dat deze direct goed getoond wordt op alle apparaten (u hoeft dus geen afzonderlijke mobiele website te onderhouden). Naast het gebruiksgemak levert het een perfecte gebruikservaring op voor alle bezoekers van uw website. En, niet geheel onbelangrijk, responsive websites scoren hoger in zoekmachines als Google.

photo.png
razendsnelonline

Binnen enkele dagen online

Uw website kunnen wij binnen enkele dagen opleveren. Wij maken uw website in uw eigen huisstijl. Uw website beheert u vervolgens heel eenvoudig vanuit ons gebruiksvriendelijke CMS systeem. Hier upload uw foto's en teksten in een handomdraai. Wij adviseren u om bij het bestellen van uw website direct een training aan te vragen. Tijdens de training van één dagdeel kunnen wij u en uw collega's alles uitleggen over ons systeem. Daarna kunt u direct aan de slag met het vullen van uw website.

unsplash_ir5lIkVFqC4.jpg
onlinemediaadvies

Online media

Wij geven u graag het beste advies over het inzetten van online media. Hoe zorgt u ervoor dat uw website goed scoort in Google? Hoe adverteert u online? Welke online kanalen en middelen zijn nog meer interessant voor uw onderneming? U kunt uw website zo succesvol maken als u zelf wenst. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u.

Direct aan de slag? Bekijk onze mogelijkheden!
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact