Wijndozen

Wijndozen bedrukken

Wijndoos.png

Uw wijndozen bedrukken met een eigen logo, huisstijl en/of persoonlijke tekst? Bij Flevodruk Harlingen zijn wij gespecialiseerd in het drukken van dozen en realiseren wij graag uw eigen gepersonaliseerde wijndoos, inclusief een gepersonaliseerd etiket voor op de wijnfles. Leuk om weg te geven aan relaties, familie of vrienden!

Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Wijnflessen zijn misschien wel het meest populaire relatiegeschenk onder bedrijven. Dat is niet voor niets, want zeg nou zelf, wie wil er nou niet een heerlijk wijntje ontvangen? Het is dan niet het meest originele geschenk, in de smaak valt het wel. En om het dan toch iets origineler te maken, kunt u er voor kiezen om zowel de doos als het etiket volledig te personaliseren in uw huisstijl.

Scherp geprijsd en snelle levering

Bij Flevodruk Harlingen werken wij met de meest geavanceerde drukpersen (lees meer over onze druktechnieken). Omdat wij alles in eigen beheer drukken, werken wij altijd flexibel, snel en voor een scherpe prijs. Zo bent u altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bent u nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Vraag het ons gerust of kom eens langs voor een kennismaking en rondleiding in onze drukkerij.

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?