Folder
Inspiratie overzicht

Folder

Ansichtkaartdrukken.jpg

Opvallen met folders doet u zo!

In een digitale wereld lijkt er geen plek voor print. Niets is minder waar! Door het constante dagelijkse online geweld aan informatie kunt u juist opvallen op de deurmat. Een folder vraagt aandacht, prikkelt, nodigt uit, wekt interesse en overtuigt. Doet de folder dat niet, dan ligt ‘ie binnen 5 seconden in de papierbak. En dat willen we uiteraard niet.

 

Vertel eens: wat wilt u vertellen?

Folders bieden een beperkte ruimte voor informatie. Hierdoor kunt u niet alles vertellen en zijn keuzes maken onvermijdelijk. Stel uzelf daarom altijd de vraag: wat wil ik vertellen? Wees beknopt, geef de belangrijkste informatie en verwijs naar de website voor uitgebreidere info. Juist hierdoor blijft uw boodschap beter ‘hangen’ bij uw klant. Zet altijd uw contactinformatie in de folder, maar ook uw social media. Ga voor pakkende koppen, duidelijke call-to-actions, gebruik testimonials en citaten. Onderscheid uzelf van concurrenten in wat u vertelt en hoe u dit presenteert in uw folder.

 

Stijl en herkenbaarheid

Voordat u ook maar één stap op de dansvloer zet, bedenkt u hoe u wilt dansen. Gaat u voor een klassieke, stijlvolle ballet of juist een romantische, passievolle tango? Een opgetogen, vrolijke jive of jazzdans of toch juist een stoere streetdance? Elke dans heeft een eigen stijl waaraan u juist die dans herkent. Hetzelfde geldt voor uw folder. Wat wilt u uitstralen naar uw doelgroep en hoe blijft u tegelijkertijd herkenbaar? Kies voor uw eigen huisstijl of bijvoorbeeld juist een hele andere stijl.


Beeld en tekst: Let’s tango!

Prop uw folder niet helemaal vol met tekst. Houd de voorkant rustig en gebruik professionele fotografie of zeer goede stockfoto’s. Tekst en beeld zijn twee danspartners die elkaar in elk opzicht constant versterken. Denk bijvoorbeeld aan een pakkende, prikkelende kop van uw flyer. De kop moet uw klant prikkelen en direct de aandacht grijpen. U heeft immers maar 5 seconden voordat uw folder bij het oud papier ligt! Het beeld en de opmaak trekt de aandacht nog eens extra naar deze kop. Yes! Een geslaagde tango!


Laat u inspireren door Flevodruk

Samen met u maken wij een effectieve en voordelige folder die het effect heeft dat u voor ogen heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van allerlei papiersoorten, beschermende lagen, vouwvormen en meer. Benieuwd? Laat u inspireren door de producten van Flevodruk.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek! Wij vertellen u graag alles over het maken van effectieve folders!

 

  Terug naar het overzicht

Vraag hier een prijs aan voor het drukken van flyers!
Een zee aan inspiratie. Bij ons of bij u?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact