Kalender
Inspiratie overzicht

Kalender bedrukken

HC kalender 2021-23.JPEG

Wilt u een kalender laten bedrukken met uw eigen logo erop? Of wat dacht u van een fotokalender met bedrijfsimpressies? Zet uw bedrijf in de picture met een kalender die aansluit bij uw merk en identiteit. De kalender is al lang niet meer alleen voorbehouden aan de afhaalchinees. Van staande bureaukalender tot hangkalender, wij drukken allerlei soorten kalenders snel en voor de beste prijs. Wij ontwerpen en drukken uw kalender geheel naar uw wens.

Kalender als relatiecadeau

kalenderkoe1.jpeg

Kalenders doen het nog altijd heel erg goed als relatiegeschenk. Met name de bureaukalender is erg populair. Niet zo gek als u zich bedenkt dat mensen dagelijks naar uw kalender zullen kijken. Iedere keer dat uw klant zich afvraagt welke dag het ook alweer is, komt uw bedrijf weer in zicht! Het is daarmee een effectief middel om uw product, dienst of bedrijf te promoten, des te meer omdat de kalender het hele jaar op het bureau van uw klanten staat. Het is dus ook nog eens een zeer houdbaar relatiegeschenk dat vaak gebruikt zal worden.

Diverse afwerkingsmogelijkheden

JPC-MOCKUP-2021-JAN.png

In onze drukkerij drukken wij alle soorten kalenders in uiteenlopende uitvoeringen. Enkel- of dubbelzijdig bedrukt, hangend of staand, alle papiersoorten, wire-o in diverse kleuren en in ieder gewenst formaat, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Jaarlijks rollen er bij ons grote aantallen kalenders over de pers, dus vraag onze medewerkers gerust om advies over welke kalender voor uw bedrijf, doelgroep en budget het meest geschikt is. Ook kunnen we u helpen met de vormgeving van uw kalender.

 

  Terug naar het overzicht

Direct prijs voor het drukken van kalenders nodig?
Een zee aan inspiratie. Bij ons of bij u?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact