Kerstkaarten drukken
Inspiratie overzicht

Kerstkaarten drukken

unsplash_mXvgSOsnPx0.jpg

Uw eigen kerstkaarten drukken is dé manier om uw relaties de beste wensen te sturen. In plaats van een 13 in dozijn kerstkaart, kunt u uw klanten en relaties ook persoonlijk benaderen. Kies bijvoorbeeld voor een unieke tekening of een foto van alle medewerkers met een kerstmuts op! Een gepersonaliseerde kerstboodschap zorgt ervoor dat mensen u niet vergeten en laat daarnaast uw waardering voor uw klanten en zakenrelaties zien.

Kerstgeschenken, kalenders, wijdozen en meer!

Naast een kaart kunt u ook kiezen voor gedrukte kerstgeschenken zoals kalenders, wijndozen en verpakkingen. Kerst is een tijd van gezellig samenzijn en genieten. Wat u ook schenkt, met een mooi logo valt uw cadeau extra in de smaak. Flevodruk denkt graag met u mee over origineel drukwerk, dat de boodschap en identiteit van uw bedrijf uitdraagt. Een goed gevuld kerstpakket? Dat wordt nog beter ontvangen in een mooi bedrukte doos. Wij bedrukken dozen in alle soorten en maten.

Kerstkaarten laten drukken

‘Kerstkaarten laten drukken, dat zal wel in een enorme oplage moeten’, is vaak de gedachte. Gelukkig valt dat mee, wij drukken kerstkaarten al vanaf oplage 1. We beschikken over een uitgebreide collectie kerstkaartjes waar u uit kunt kiezen. U kunt ook een eigen ontwerp kaart laten drukken. Heeft u al een idee, maar weet u niet goed hoe u dit moet vormgeven? Dan kunnen wij de kerstkaart ook voor u ontwerpen. Onze gratis DTP helpdesk zorgt ervoor dat uw kerstwens er qua vorm en inhoud mooi uitziet.

 

  Terug naar het overzicht

Prijs aanvragen voor het drukken van kerstkaarten?
Een zee aan inspiratie. Bij ons of bij u?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact