boekheader1.png
Boek drukken

Sinds 1852 zijn wij gespecialiseerd in het drukken van boeken. Profiteer van onze kennis over de (bijna) eindeloze mogelijkheden in de afwerking en bindwijze.

vanaf€ 9,50per stuk
Bereken prijs
Dit zijn uw voordelen
  • Scherpe druktarieven
  • Eindeloze mogelijkheden in afwerking en bindwijze
  • Zeer hoge drukkwaliteit
  • Vanaf 50 exemplaren een gratis ingebonden proefboek
  • Uw boek met onze tips en advies op Bol.com
boekCARGOPILOT-COVER.jpg

Uw boek drukken?

U heeft veel tijd, kennis en passie in het schrijven van uw boek gestopt, dan wilt u toch ook dat uw boek met evenveel aandacht en liefde wordt gedrukt? Laat uw boek drukken door dé specialist. Flevodruk Harlingen is al sinds 1852 ervaren in het drukken van boeken. Wij delen onze kennis graag met u en adviseren u over de (bijna) eindeloze mogelijkheden in de afwerking en bindwijze. Vanzelfsprekend passend binnen uw budget. Bereken hier ons scherpe tarief.

boekdrukken.png
Hoge oplageOffsetdrukken

Grote oplages

U wilt 500 of meer exemplaren van uw boek drukken? Dan drukken wij uw boek volgens offsetdruk. Offset is een veelgebruikte druktechniek die met name geschikt is voor het drukken van grote oplages. Onze vakmensen zorgen dat uw boek snel, voordelig en in de hoogste kwaliteit van onze moderne drukpersen rollen en vakkundig gebonden worden.

Nexpressplaatje.jpg
Lage oplageDigitaaldrukken

Kleine oplages

U wilt slechts enkele stuks van uw boek drukken? Dan is digitaal drukken voor u de beste en voordeligste keuze. Dit kan zowel voor hardcover als softcover tot ca 500 stuks.  Dankzij het gebruik van een geavanceerde digitale drukpers (Nexpress), realiseren wij drukwerk van uitstekende kwaliteit. Wij willen dat uw boek volledig aan uw wensen voldoet, en daarom ontvangt u bij een oplage van 50 stuks of hoger, altijd een gratis ingebonden proefboek ter beoordeling.

boek_drooggevallen.png
Zoekt u een Uitgever?

Hoe krijg ik mijn boek bij alle boekhandels?

Uw boek is geschreven en gedrukt, maar dan? Als u besluit uw boek in eigen beheer uit te geven, dan zit u waarschijnlijk vol met vragen. Bijvoorbeeld hoe krijg ik mijn boek op Bol.com? Naast drukker zijn wij ook uitgever van boeken. Wij geven u graag tips en advies over het uitgeefvak. U profiteert bij ons dus niet alleen van het mooiste drukwerk voor een lage prijs, maar ook van kennis van het hoogste niveau.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?