Vellenoffset

Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop.

Bij Flevodruk Harlingen zetten we ons in voor het leveren van uitzonderlijke kwaliteit drukwerk met behulp van onze hypermoderne vellenoffset drukpersen. Onze volledig computergestuurde Komori & Heidelberg drukpersen bieden de mogelijkheid om te werken met 4-5 kleuren en lak. Elke afwerking is mogelijk en vrijwel alle papiersoorten met verschillende gramsgewichten zijn geschikt. De pers voert het papier vel voor vel door en kan grote hoeveelheden vellen papier per uur verwerken. Onze drukpersen bieden onbeperkte mogelijkheden voor het gebruik van full colour en pms kleuren, zoals zilver en goud. Wilt u kennismaken met onze vakmensen en onze vellenoffset Komori drukpers in actie zien? Bel of mail ons gerust voor een afspraak en we nodigen u graag uit om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
U wilt uw reclame uitingen op groot formaat printen? Vertel ons uw wensen en wij verzorgen het voor u.
PMS is een afkorting voor Pantone Matching System. PMS zijn standaard kleuren die voor het drukken al gemengd worden.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Laat een onuitwisbare indruk achter met een op maat gemaakt visitekaartje. Bekijk hier de mogelijkheden!
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl