Kranten drukken

Snel leverbaar en betaalbaar drukwerk. Niks is ons te gek, wij vinden overal een oplossing voor. Een investering die u rendement op gaat leveren.

Betrouwbare krantendrukker sinds 1852

Oude foto van een rotatiepers voor het drukken van kranten bij Flevodruk Harlingen

Met onze eigen kranten rotatiepers zijn wij uniek in Nederland. Al generaties lang rollen dagelijks grote hoeveelheden kranten van onze geavanceerde offset rotatiepers in onze krantendrukkerij. Wij hebben hart voor onze zaak en vooral hart voor onze klanten. Als familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste vakbekwame specialisten zorgen wij ervoor dat uw krant razendsnel en met de hoogste kwaliteit wordt gedrukt en geleverd.

Een krant binnen 24 uur op locatie leveren is geen probleem. Wij weten als geen ander dat een krant altijd op tijd geleverd moet worden, wij doen wat we beloven. Heeft u tussentijds vragen, wij zijn altijd persoonlijk aanspreekbaar.

Eigen productie

Wij drukken razendsnel uw krant in eigen huis

Uw krant drukken wij in eigen huis op onze kranten rotatiepers. Wij hebben alles in eigen hand en zijn mede hierdoor zijn wij niet duur zeer flexibel. Onze krantenexperts helpen u graag met de beste prijs, een strakke planning en een correctie levering. Benieuwd naar onze drukkerij en hoe wij kranten drukken? Kom een keer langs in onze eigen drukkerij, de koffie staat klaar! Kranten drukken is namelijk een indrukwekkend gezicht.

Wij laten het u graag zien en vertellen u alles tijdens een rondleiding over kranten drukken, onze rotatiepers en natuurlijk ons bedrijf!

Snel offerte

Binnen 2 werkuren een offerte

Dankzij onze hypermoderne pers en generaties lange ervaring, kunnen wij snel uw kranten drukken voor zeer aantrekkelijke tarieven. Onze voordelige offerte ontvangt u altijd binnen twee werkuren en via uw vaste contactpersoon. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent door onze transparante offertes.

U hoeft niet te rekenen op onverwachte kosten. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.

DTP helpdesk

Kranten drukken met gratis DTP hulp

De kwaliteit van uw krant is onze nummer één prioriteit. Onze DTP-specialisten checken daarom uw aangeleverde bestanden voordat wij uw krant drukken. Een foutje kan namelijk iedereen overkomen.

Als wij een foutje constateren, zoals geen afloop, verkeerde pdf-instellingen of het juiste profiel ontbreekt, nemen wij direct contact met u op. Samen zorgen wij ervoor dat uw krant foutloos, mooi en snel van de pers rolt.

Snel offerte

Eigen krant uitgeven?

Hebt u er altijd al van gedroomd om uw eigen krant uit te geven? Dat kan bij ons! Naast kranten drukken, geven wij ook kranten in eigen beheer uit onder de naam Flevomedia. Wij ontzorgen u in het hele proces, van het ontwerp en de krant drukken tot en met de bezorging. Bij ons bent u in goede handen.

Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring met het uitgeven prachtige kranten. Denk bijvoorbeeld aan huis aan huis reclamekranten, bedrijfskranten, jubileumkranten en natuurlijk nieuwskranten.

DTP helpdesk

Hart voor het milieu

Wij hebben naast drukwerk en onze klanten óók hart voor het milieu. Daarom werken wij uitsluitend met FSC- en PEFC-gecertificeerd papier. Dit papier is gemaakt van verantwoord gekapte bomen. Ook gebruiken wij alleen duurzame elektriciteit dat 100% is opgewekt door zonnepanelen en windmolens.

Wanneer wij uw kranten drukken, draagt u dus indirect ook een steentje bij aan het milieu. Naast deze belangrijke milieulabels zijn wij ook ISO gecertificeerd, hiermee laten wij zien dat wij milieubewust ondernemen.

Bekijk ook eens

Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een krant? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een betrouwbare drukkerij die uw kranten kan drukken? Zoek dan niet verder en vraag hier gemakkelijk een offerte op maat aan!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl