Kranten drukken

Wij reageren snel, leveren kranten van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de kranten op het juiste moment geleverd worden. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Uw kranten worden gratis geleverd in Nederland en België!

Uniek in Nederland

Eigen rotatiepers

In onze moderne krantendrukkerij maken we gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw kranten worden geproduceerd met ongeëvenaarde kwaliteit en precisie.

Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit en wij streven ernaar om u de beste service te bieden. Kwaliteit is ons handelsmerk.

Meerdere papiersoorten hebben wij altijd op voorraad, hierdoor zijn we snel en flexibel. Wij zijn in staat om binnen 24 uur uw krant op locatie te leveren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij doen wat we beloven en zijn persoonlijk aanspreekbaar voor eventuele vragen of opmerkingen. Wij begrijpen als geen ander dat het leveren van uw krant binnen de afgesproken deadline essentieel is. 

Sinds 1852 actief

Oude foto van een rotatiepers voor het drukken van kranten bij Flevodruk Harlingen

Als betrouwbare krantendrukkerij zijn wij al sinds 1852 actief in het drukken van kranten en andere publicaties. 

Al generaties lang rollen in ons familiebedrijf dagelijks grote hoeveelheden kranten van onze geavanceerde offset rotatiepers in onze eigen krantendrukkerij. 

Productie in eigen hand

Met onze kranten rotatiepers hebben wij eigenlijk alles in eigen hand, waardoor wij niet alleen zeer flexibel zijn, maar ook de kosten laag kunnen houden. Onze ervaren krantenexperts helpen u bij het realiseren van de juiste prijs, een strakke planning en een correcte levering.

Breng gerust een bezoek aan ons bedrijf, waar wij u graag een rondleiding geven. U kunt dan met eigen ogen zien hoe wij met behulp van onze indrukwekkende rotatiepers uw kranten snel en efficiënt drukken. 

Offerte binnen twee uur

Bij ons kunt u rekenen op een voordelige prijs. Wij begrijpen dat u snel wilt schakelen, daarom ontvangt u bij ons binnen 2 werkuren een offerte in uw mailbox. Onze offertes zijn transparant en u weet bij ons altijd waar u aan toe bent. U hoeft niet te rekenen op onverwachte kosten, afspraak is bij ons namelijk afspraak.

Gratis DTP hulp

Kwaliteit staat op de eerste plaats. Om ervoor te zorgen dat uw krant er perfect uitziet, checken onze DTP-specialisten uw aangeleverde bestanden voordat wij deze gaan drukken. Wij begrijpen dat een klein foutje grote gevolgen kan hebben, daarom nemen wij geen enkel risico.

Als wij een foutje constateren, zoals het ontbreken tekst, verkeerde pdf-instellingen of het ontbreken van het juiste profiel, dan nemen wij direct contact met u op. Samen zorgen wij ervoor dat uw krant foutloos, mooi en snel van de pers rolt.

Eigen krant uitgeven?

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in kranten drukken, maar geven ook kranten in eigen beheer uit onder de naam Flevomedia. Het gehele proces, van ontwerp tot bezorging, wordt door ons geregeld zodat u volledig ontzorgd wordt.

Met jarenlange ervaring in het uitgeven van prachtige kranten, waaronder huis-aan-huis reclamekranten, bedrijfskranten, jubileumkranten en nieuwsbladen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle expertise in huis om uw krant tot een succes te maken.

Wij geloven dat iedereen zijn eigen verhaal te vertellen heeft en daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen krant uit te geven.

Bekijk ook eens

Wij bedrukken dagelijks op milieubewust krantenpapier. Direct prijs voor kranten drukken nodig? Wij bieden zeer scherpe tarieven, zonder onverwachte kosten!
Een gedrukte A1 posterkrant is een opvallende krant die als poster gebruikt kan worden. Snel en voordelig.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een krant? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een betrouwbare drukkerij die uw kranten kan drukken? Zoek dan niet verder en vraag hier gemakkelijk een offerte op maat aan!
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl