Geboortekaartjes drukken

Niets zo mooi als de geboorte van een kind. Daar hoort natuurlijk een prachtig geboortekaartje bij!

Kies het perfecte geboortekaartje voor uw zoon of dochter uit onze uitgebreide collectie of laat uw eigen ontwerp door ons drukken. Wij maken dit bijzonder moment graag nog net iets specialer met een prachtige kaart.

Wij beschikken over een uitgebreide collectie aan geboortekaartjes. Deze kunt u mee naar huis nemen en op uw gemak bekijken, zodat u in alle rust een keuze kunt maken.

Eigen ontwerp geboortekaartje

Misschien wilt u graag zelf het geboortekaartje ontwerpen of heeft u dit laten ontwerpen door een (bevriende) vormgever. Ook dan helpen wij u graag verder. Om er zeker van te zijn dat het kaartje helemaal perfect is, ondersteunt onze DTP-afdeling u bij alle opmaakvragen én u krijgt altijd een proefdruk van ons.

Kom gerust langs in onze drukkerij in Harlingen om uw wensen te bespreken.

Bekijk ook eens

U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl