Placemats bedrukken

Placemets die gedrukt zijn als relatiegeschenk bij Flevodruk Harlingen

Ontdek de perfecte placemats voor uw restaurant, café of evenement!

Bent u op zoek naar een unieke en aantrekkelijke manier om uw tafels te decoreren? Zoek niet verder! Bij Flevodruk Harlingen bieden wij u de mogelijkheid om prachtige placemats te ontwerpen en te laten drukken op hoogwaardig papier. Of u nu een exclusief ontwerp wilt of uw eigen creatieve visie wilt realiseren, wij staan voor u klaar om uw ideeën tot leven te brengen.

Laat uw gasten versteld staan met de veelzijdigheid van onze placemats. Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor vormgeving en bedrukking. Van subtiel matte tot oogverblindende glanzende afwerkingen, u kunt het perfecte effect kiezen dat bij uw restaurant past. Daarnaast hebben wij verschillende papiersoorten en afmetingen beschikbaar, zodat u precies kunt bepalen wat het beste werkt voor uw tafels.

Onze getalenteerde ontwerpers staan voor u klaar om u te helpen bij het creëren van een passend ontwerp dat de sfeer en identiteit van uw etablissement weerspiegelt. Als u al een ontwerp heeft dat u graag wilt gebruiken, kunt u dit eenvoudig bij ons aanleveren. Wij zorgen ervoor dat het met zorg en precisie wordt gedrukt, zodat uw placemats de uitstraling krijgen die ze verdienen.

Bij Flevodruk Harlingen streven we naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Dankzij onze moderne druktechnieken kunnen we levendige kleuren en scherpe details leveren. U kunt erop vertrouwen dat uw placemats er fantastisch uitzien en een ware toevoeging zijn aan de tafelbeleving van uw gasten.

Wilt u meer informatie over het ontwerpen en drukken van hoogwaardige placemats? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de talloze mogelijkheden die wij bieden. Creëer een onvergetelijke tafelervaring voor uw gasten met op maat gemaakte placemats van Flevodruk Harlingen!

Wilt u meer weten over het ontwerpen en drukken van de mooiste placemats? 

Bekijk ook eens

U heeft een restaurant en wilt menukaarten laten drukken? Wij hanteren scherpe tarieven voor de beste kwaliteit.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Een kalender drukken met uw eigen logo erop? Of wat dacht u van een fotokalender met bedrijfsimpressies? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Speciaal ontworpen voor jubileum een Limited edition kaartenbox met veertig kaarten van festivalposters.
Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl