Placemats bedrukken

Placemets die gedrukt zijn als relatiegeschenk bij Flevodruk Harlingen

Bent u op zoek naar unieke placemats voor uw restaurant, café of evenement?

Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen en drukken van de mooiste placemats. Of het nu gaat om een exclusief ontwerp of om het bedrukken van uw eigen ontwerp, wij staan voor u klaar.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor de vormgeving en bedrukking van uw placemats. Van een mat of glanzend effect tot aan het gebruik van verschillende papiersoorten en afmetingen, alles is mogelijk. Onze ontwerpers kunnen u helpen met het maken van een passend ontwerp voor uw placemats of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

Doordat wij gebruik maken van moderne druktechnieken, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een snelle levering. Onze placemats zijn bovendien duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit, zodat u er lang plezier van zult hebben.

Wilt u meer weten over het ontwerpen en drukken van de mooiste placemats? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de mogelijkheden.

Bekijk ook eens

U heeft een restaurant en wilt menukaarten laten drukken? Wij hanteren scherpe tarieven voor de beste kwaliteit.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Een kalender drukken met uw eigen logo erop? Of wat dacht u van een fotokalender met bedrijfsimpressies? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Speciaal ontworpen voor jubileum een Limited edition kaartenbox met veertig kaarten van festivalposters.
Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl