Digitaal drukken

De kwaliteit van digitaal drukwerk is nog nooit zo hoog geweest. Kies ook voor onze snelle, persoonlijke service en scherpe tarieven. Dit zijn uw voordelen

  • Eersteklas digitaal drukwerk voor scherpe prijs
  • Razendsnelle service
  • Geen grote voorraden nodig
  • Ideaal voor kleine oplages en/of kleine omvang
  • Milieubewuste keuze
  • Briljante kleurweergave
  • Lage opstartkosten

U vraagt, wij drukken

Een ander belangrijk voordeel van digitaal drukken is de snelheid waarmee het klaar is. Voor digitaal drukwerk werken wij volgens het zogenaamde printing on demand. Oftewel printen op bestelling. Dit houdt simpelweg in dat wij drukken zodra u hier opdracht toe geeft. U beschikt daardoor razendsnel over uw drukwerk en hoeft geen grote voorraden op te slaan. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij tijdelijk drukwerk zoals actieposters en -folders.

Spoedleveringen (binnen 1-3 uur) zijn in overleg altijd mogelijk.

Ideaal voor kleine oplages

Vooral bij kleine oplages en drukwerk dat heel snel geleverd moet worden, wordt voor digitaal drukken gekozen. Waarom? De opstartkosten van digitaal drukwerk zijn een stuk lager dan bij offset en het drukwerk kan binnen zeer korte tijd geleverd worden. De afweging tussen digitaal en offset drukken hoeft u echter niet te maken. Bij de aanvraag van uw offerte, nemen wij deze overweging namelijk altijd mee en adviseren wij u daar nodig en gewenst. 

Fotokwaliteit

Wij maken van uw foto's de mooiste afdrukken! Wij overtuigen u hiervan graag. Daarom maken wij vooraf kosteloos een proefdruk, zodat u precies wat u in huis krijgt. Na uw akkoord op deze proef gaan wij dan de complete oplage voor uw produceren.

Digitaal drukken

Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop

Bij Flevodruk Harlingen maken we voor digitaal drukwerk gebruik van moderne printers. Een geavanceerde printer die dankzij slimme technologie ervoor zorgt dat digitaal drukwerk goed van kwaliteit is. Bijna alle papier- en kartonsoorten zijn te bedrukken. 

Wij printen zo milieuvriendelijk mogelijk. Bovendien drukt deze machine op energie die wij zelf opwekken via zonnepanelen. Van ons een bewuste keuze, omdat wij veel waarde hechten aan milieu verantwoord ondernemen.

De kwaliteit van het digitaal drukwerk is nog nooit zo hoog geweest! Digitaal drukwerk is supervoordelig en razendsnel te leveren.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
PMS is een afkorting voor Pantone Matching System. PMS zijn standaard kleuren die voor het drukken al gemengd worden.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl