Digitaal drukken

Bij Flevodruk Harlingen bieden we hoogwaardig digitaal drukwerk tegen scherpe tarieven en met een snelle en persoonlijke printservice. Digitaal drukken biedt vele voordelen, waaronder geen grote voorraden nodig, ideaal voor kleine oplages en/of kleine omvang, briljante kleurweergave en lage opstartkosten. Bovendien is het een milieubewuste keuze. Kies ook voor eersteklas digitaal drukwerk en neem contact met ons op voor meer informatie.

U vraagt, wij printen

Bij Flevodruk Harlingen kunt u altijd rekenen op onze snelle en persoonlijke service. Wij begrijpen dat soms de tijd dringt en dat u snel uw drukwerk nodig heeft. Daarom bieden wij ook spoedleveringen aan, zelfs binnen 1-3 uur! Dit is mogelijk omdat wij werken volgens het printing on demand principe. Hierdoor hoeft u geen grote voorraden aan te houden en printen wij alleen wat u nodig heeft. Dit is niet alleen handig voor tijdelijk drukwerk, zoals actieposters en -folders, maar ook voor kleine oplages en/of kleine omvang. En dat alles voor een scherpe prijs en met een briljante kleurweergave. Kortom, u vraagt wij printen!

Ideaal voor kleine oplages

Bij Flevodruk Harlingen begrijpen we dat printen van kleine oplages belangrijk is voor veel van onze klanten. Daarom bieden we de mogelijkheid van digitaal drukken aan, wat ideaal is voor kleine oplages en snelle levering. De opstartkosten van digitaal drukwerk zijn lager dan die van offset drukken en het drukwerk kan binnen korte tijd geleverd worden. Maar we begrijpen dat het maken van de juiste keuze tussen digitaal en offset drukken lastig kan zijn. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze en adviseren wij u over de beste optie voor uw specifieke wensen en behoeften. Vraag gerust een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van de mooiste afdrukken van uw foto's. Wij overtuigen u graag van onze kwaliteit door middel van een kosteloze proefdruk. Zo weet u precies wat u in huis krijgt voordat u de complete oplage laat produceren. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een perfecte afstemming van kleur en scherpte, zodat uw foto's tot hun recht komen op het gekozen materiaal. Kies voor de beste kwaliteit en service bij het afdrukken van uw foto's, kies voor ons!

Digitaal drukken

Bij Flevodruk Harlingen zijn we trots op de kwaliteit van ons digitaal drukwerk.

Onze moderne printers zorgen voor scherpe en heldere afdrukken die bijna niet te onderscheiden zijn van offset drukwerk. Bovendien is digitaal drukken ideaal voor lagere oplages, omdat er geen grote voorraden nodig zijn.

Wij begrijpen dat snelheid ook een belangrijke factor is bij het printen van drukwerk. Daarom bieden wij een snelle en persoonlijke service waarbij we zorgen dat uw drukwerk binnen no-time bij u op de mat ligt. En het beste van alles: omdat er geen opstartkosten zijn bij digitaal drukken, is het ook nog eens een voordelige keuze!

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
PMS is een afkorting voor Pantone Matching System. PMS zijn standaard kleuren die voor het drukken al gemengd worden.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl