Rotatie-offset

Flevodruk Harlingen staat bekend om de uitstekende kwaliteit van drukwerk voor kranten met behulp van hun moderne coldset rotatiepers.

Flevodruk Harlingen is een toonaangevende drukkerij die bekend staat om de goede kwaliteit van drukwerk voor kranten, dankzij onze expertise in de rotatie-offset techniek. 

Rotatie-offset is een uiterst productieve en kostenefficiënte oplossing voor het produceren van kranten in kleine- en grote oplagen. Bij Flevodruk Harlingen hebben we de technologie naar een hoger niveau getild door het implementeren van computergestuurde laserbelichting van de offsetplaat. Dit resulteert in een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en consistentie in het drukproces, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen leveren.

Onze offset rotatiepers biedt talloze voordelen. Door de snelheid van deze krantenpers kunnen we grote hoeveelheden drukwerk efficiënt produceren, terwijl we toch de hoogste kwaliteitsstandaarden handhaven. Bovendien hebben klanten bij Flevodruk Harlingen de vrijheid om te kiezen uit meerdere papiersoorten en -formaten, zodat ze altijd het gewenste eindresultaat krijgen.

Ervaar zelf de voordelen van onze geavanceerde rotatie-offset techniek en ontdek waarom Flevodruk Harlingen de voorkeurspartner is voor krantendrukwerk van de hoogste kwaliteit. Laat ons uw verwachtingen overtreffen met onze innovatieve drukoplossingen.

Bekijk ook eens

Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een krant? Lees het hier!
Bent u benieuwd waarom mensen ervoor kiezen om een wijkkrant bij Flevodruk Harlingen te laten drukken?
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Op zoek naar een betrouwbare drukkerij die uw kranten kan drukken? Zoek dan niet verder en vraag hier gemakkelijk een offerte op maat aan!
Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl