PMS Drukwerk

Bij Flevodruk Harlingen weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat uw drukwerk de juiste kleuren heeft. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te drukken met PMS kleuren. 

PMS Kleuren drukken

PMS Kleuren drukken: de kleurprecisie die u zoekt!

PMS staat voor Pantone Matching System en is een kleursysteem waarbij kleuren voor het drukken al gemengd worden, waardoor een zeer nauwkeurige kleurweergave gegarandeerd is.

In onze PMS waaier vindt u honderden standaardkleuren met ieder een uniek nummer, zoals oranje 021 of zilver 877. Twijfelt u over de beste kleurkeuze voor uw drukwerk? Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren over de beste kleuropties. Zo bent u verzekerd van de beste kleurprecisie voor uw drukwerk.

Gebruikte techniek: Offset

Offset drukken met PMS inkten is een specialiteit van Flevodruk Harlingen. Met deze techniek worden PMS kleuren op papier gedrukt door middel van een offsetpers.

PMS kleuren zijn ideaal voor het drukken van o.a. visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, with compliment-cards, presentatiemappen, flyers en boekomslagen. Als specialist in PMS kleurendruk adviseren wij u graag over de beste kleuropties voor uw drukwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ook eens

Kies voor de krachtige uitstraling van Fluor en onderscheid je drukwerk van de massa.
Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Wij zijn specialist in het drukken van PMS kleuren en gebruiken daarbij ook vaak metallic kleuren.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Ronde hoekjes geven uw drukwerk net dat beetje meerwaarde. Het is toepasbaar bij vele soorten drukwerken.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl