PMS Kleuren drukken

PMS Kleuren drukken: de kleurprecisie die u zoekt!

Bij Flevodruk Harlingen weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat uw drukwerk de juiste kleuren heeft. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te drukken met PMS kleuren. PMS staat voor Pantone Matching System en is een kleursysteem waarbij kleuren voor het drukken al gemengd worden, waardoor een zeer nauwkeurige kleurweergave gegarandeerd is.

In onze PMS waaier vindt u honderden standaardkleuren met ieder een uniek nummer, zoals oranje 021 of zilver 877. Twijfelt u over de beste kleurkeuze voor uw drukwerk? Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren over de beste kleuropties. Zo bent u verzekerd van de beste kleurprecisie voor uw drukwerk.

Gebruikte techniek: Offset

Offset drukken met PMS inkten is een specialiteit van Flevodruk Harlingen. Met deze techniek worden PMS kleuren op papier gedrukt door middel van een offsetpers.

PMS kleuren zijn ideaal voor het drukken van o.a. visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, with compliment-cards, presentatiemappen, flyers en boekomslagen. Als specialist in PMS kleurendruk adviseren wij u graag over de beste kleuropties voor uw drukwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Wij zijn specialist in het drukken van PMS kleuren en gebruiken daarbij ook vaak metallic kleuren.
U wilt uw reclame uitingen op groot formaat printen? Vertel ons uw wensen en wij verzorgen het voor u.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Ronde hoekjes geven uw drukwerk net dat beetje meerwaarde. Het is toepasbaar bij vele soorten drukwerken.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl