Visitekaartjes drukken

Druk uw eigen visitekaartjes af tegen een betaalbare prijs.

Laat een blijvende indruk achter met op maat gemaakte visitekaartjes. Of het nu gaat om ontwerp of drukwerk, Flevodruk Harlingen staat klaar om u te assisteren waar nodig. Als drukkerij hebben wij oog voor kwaliteit en respecteren wij uw budget. Wij zijn uw partner voor hoogwaardig drukwerk tegen een scherpe prijs. Met een historie die teruggaat tot 1852, zijn wij toegewijd aan ons vak en bovenal aan onze klanten. Ontdek de talloze mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Uw eigen visitekaartje: maak een sterke indruk!

Visitekaartjes worden al jarenlang gebruikt als effectief communicatiemiddel. U overhandigt ze aan (potentiële) klanten, in de hoop dat zij contact met u opnemen voor opdrachten of vruchtbare samenwerkingen. Het is dan ook van groot belang dat u een sterke indruk achterlaat. Daarom bieden wij visitekaartjes in diverse vormen, maten en afwerkingen. Zo heeft u altijd een visitekaartje bij de hand dat past bij de indruk die u wilt maken. Naast visitekaartjes kunt u bij ons ook terecht voor briefpapier en enveloppen.

Visitekaartjes laten drukken en/of ontwerpen.

Indien u al een ontwerp heeft, kunnen wij uw visitekaartjes voor u drukken. U heeft daarbij de keuze uit verschillende papiersoorten. Heeft u echter hulp nodig bij het ontwerpen van uw visitekaartjes? Dan staat onze eigen DTP-afdeling voor u klaar. Onze ervaren DTP'ers helpen u graag bij het creëren van een uniek visitekaartje met een onderscheidend karakter. Wij kunnen uw vormgever adviseren over de afwerking of zelfs het gehele ontwerp uit handen nemen.

Bekijk ook eens

Briefpapier is een basiselement van iedere huisstijl. Wij drukken razendsnel briefpapier en leveren in verschillende uitvoeringen.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Laat uw boek drukken door dé specialist. Flevodruk Harlingen is al sinds 1852 ervaren in het drukken van boeken.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl