Drukwerkprofessionals

Ons team

Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar.

De basis van ons drukproces is een keten van betrokkenheid, kameraadschap en vakmanschap. Samen staan we voor wat we maken en hoe we dat doen. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen een perfect eindproduct in handen krijgt, maar ook dat wij er enorm trots op zijn.

Uw contactpersonen

 • 9+ Ondernemer

  Jurgen Drost

  Als 9+ ondernemer denkt Jurgen alleen in kansen en mogelijkheden! Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Zowel voor de medewerkers als voor onze klanten.

  Linkedin

  jurgen@fh.nl
 • Adjunct-directeur

  Jos Meinen

  Jos houdt Flevodruk Harlingen op de juiste koers. Maar hij zet zijn scherpe geest ook graag in om een stevige drukwerkstrategie voor uw bedrijf te bedenken!

  Linkedin

  jos@fh.nl
 • Financiën & ordermanagement

  Vincent Drost

  Altijd al een koning willen zijn? Als klant bent u dat voor Vincent als geen ander. Hij haalt alles uit de kast om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren

  vincent@fh.nl
 • Iso coördinator - orderbegleider

  Gea Jongsma

  Bij Flevodruk Harlingen hechten we veel waarde aan het mileu. Gea zorgt ervoor dat wij altijd zo duurzaam mogelijk opereren.

  gea@fh.nl
 • Receptie - verkoop Harlinger Courant

  Jetty Bouma

  Jetty is het zonnetje van Flevodruk Harlingen! Vol positieve energie, probeer het maar eens uit!

  jetty@fh.nl
 • Relaxmanager

  Beau Big Mac

  Deze ondeugende terriër is een aantal keren per week te vinden op het bedrijfskantoor waar hij graag papier versnippert. 

  info@fh.nl

  Bekijk ook eens

  Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
  Ook werken in een moderne drukkerij? Bekijk hier de openstaande vacatures van Flevodruk Harlingen!
  Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
  Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
  Digi Groep is een landelijk samenwerkingsverband dat sinds 2000 de krachten bundelt van grafische bedrijven. Lees hier verder!

  Kennismaken?

  Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

  Lid van

  Contact

  Flevodruk Harlingen bv
  Kanaalweg 72
  8861 KG HARLINGEN

  T 0517-430043
  E info@fh.nl