Drukwerkprofessionals

Ons team

Bij Flevodruk Harlingen geloven we in de kracht van samenwerking.

Flevodruk Harlingen is een team van drukwerkprofessionals dat zich inzet voor samenwerking met klanten en elkaar. Onze krachtige drukprocessen zijn gebaseerd op betrokkenheid, kameraadschap en vakmanschap. Dit betekent dat we niet alleen streven naar een perfect eindproduct, maar ook trots zijn op wat we maken en hoe we het maken.

Onze hechte teamsamenwerking stelt ons in staat om op efficiënte wijze hoogwaardig drukwerk te leveren dat voldoet aan de specifieke wensen van onze klanten. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en de best mogelijke oplossingen te bieden.

Onze keten van betrokkenheid, kameraadschap en vakmanschap vormt de basis van ons drukproces. Het is onze toewijding aan deze waarden die ons in staat stelt om een perfect eindproduct te leveren dat aan de hoogste normen voldoet. Onze trots in ons werk is een directe weerspiegeling van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Kortom, bij Flevodruk Harlingen werken we hard om hoogwaardige drukwerkoplossingen te bieden die zijn gebaseerd op samenwerking, betrokkenheid en vakmanschap. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze niet alleen een perfect eindproduct ontvangen, maar ook werken met een team dat gepassioneerd is over wat ze doen.

Uw contactpersonen

 • 9+ Ondernemer

  Jurgen Drost

  Als 9+ ondernemer denkt Jurgen alleen in kansen en mogelijkheden! Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Zowel voor de medewerkers als voor onze klanten.

  Linkedin

  jurgen@fh.nl
 • Adjunct-directeur

  Jos Meinen

  Jos houdt Flevodruk Harlingen op de juiste koers. Maar hij zet zijn scherpe geest ook graag in om een stevige drukwerkstrategie voor uw bedrijf te bedenken!

  Linkedin

  jos@fh.nl
 • Financiën & ordermanagement

  Vincent Drost

  Altijd al een koning willen zijn? Als klant bent u dat voor Vincent als geen ander. Hij haalt alles uit de kast om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren

  vincent@fh.nl
 • Iso coördinator - orderbegleider

  Gea Jongsma

  Bij Flevodruk Harlingen hechten we veel waarde aan het mileu. Gea zorgt ervoor dat wij altijd zo duurzaam mogelijk opereren.

  gea@fh.nl
 • Receptie - verkoop Harlinger Courant

  Jetty Bouma

  Jetty is het zonnetje van Flevodruk Harlingen! Vol positieve energie, probeer het maar eens uit!

  jetty@fh.nl
 • Relaxmanager

  Beau Big Mac

  Deze ondeugende terriër is een aantal keren per week te vinden op het bedrijfskantoor waar hij graag papier versnippert. 

  info@fh.nl

  Bekijk ook eens

  Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
  Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
  Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
  Digi Groep is een landelijk samenwerkingsverband dat sinds 2000 de krachten bundelt van grafische bedrijven. Lees hier verder!
  In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
  Binnen 2 uur ontvangt u een offerte op maat! Altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Bereken hier direct uw prijs!
  Ontdek onze inspiratiepagina, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen. Laat je betoveren door het prachtige drukwerk dat we voor onze relaties hebben gemaakt. Onze missie is eenvoudig: drukwerk leveren dat niet alleen aan, maar boven verwachtingen uitstijgt. Welkom in de wereld van inspirerend drukwerk.
  Uw eigen tijdschrift laten drukken en uitbrengen? Van kleine tot grote oplages bent u bij ons aan het juiste adres!

  Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

  Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

  Lid van

  Contact

  Flevodruk Harlingen bv
  Kanaalweg 72
  8861 KG HARLINGEN
  Friesland

  T 0517-430043
  E info@fh.nl