Magazines drukken

U wilt uw eigen magazine laten drukken en uitbrengen?

Wij verzorgen al jaar en dag het mooiste drukwerk voor magazines en kunnen ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren. Van grote tot zeer kleine oplages en altijd voor een aantrekkelijke prijs!

Een magazine is een zeer effectief marketingmiddel om uw klanten te bereiken. Het valt op tussen al de andere standaard folders en flyers, en heeft een hoog bewaargehalte. Zo blijft u extra lang onder de aandacht bij uw klanten. Wilt u graag een magazine drukken en uitbrengen, maar twijfelt u nog over de inhoud? In de loop der jaren hebben wij al vele magazines mogen drukken. Van presentatiegidsen voor makelaars tot aan informatieve magazines van gemeenten. Wilt u inspiratie op doen, dan sturen wij graag enkele magazines uit ons portfolio naar u door. Of bel gerust met onze DTP-helpdesk, zij adviseren u graag.

Periodieke magazines

Er zijn tal van bedrijven die op periodieke basis een magazine uitbrengen. Reisbureaus, makelaars, grote hotelketens, fashion bedrijven, er zijn heel veel bedrijven die baat hebben bij periodieke magazines. Dit kan op jaarlijkse basis zijn, per kwartaal, maandelijks of zelfs wekelijks. Door er een vaste frequentie aan te geven, gaan mensen zich erop verheugen en kunt u goed meten wat het effect is van dit marketingmiddel. Wat ons betreft is alles mogelijk, u vraagt wij draaien. Vergeet niet in uw offerteaanvraag te vermelden dat het om periodieke magazines gaat. Dan houden wij hier direct rekening mee. 

Bekijk ook eens

Uw eigen tijdschrift laten drukken en uitbrengen? Van kleine tot grote oplages bent u bij ons aan het juiste adres!
Op zoek naar betaalbaar drukwerk voor uw reclame uitingen? Wij staan al 150 jaar garant voor hoogstaande kwaliteit!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl