Folders drukken

U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Zoek niet verder. Wij drukken uw folders in de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Bedrijfsfolders drukken

Bedrijfsfolder van Sunlite Potatoes, gedrukt door Flevodruk Harlingen

Bedrijfsfolders zijn, ook in de huidige digitale tijd, nog steeds een prima marketinginstrument om uw bedrijf te presenteren. Laat uw folders drukken voor bijvoorbeeld een deelname aan een beurs of evenement. Of geef ze mee (of laat ze achter) bij uw potentiële klant na een kennismakingsgesprek. Zo kan uw prospect de folder naderhand nog rustig doorbladeren en laat u een goede indruk achter.


Reclamefolders drukken

Ook reclamefolders doen het nog steeds erg goed. Mensen vinden het heerlijk om op de bank door de folders heen te bladeren op zoek naar de beste aanbiedingen. Naast dat wij uw folders drukken, kunnen wij ook voor de huis-aan-huis verspreiding zorgen.

Wij drukken uw folders in allerlei soort en maten, compleet afgestemd op uw wensen. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn of twijfelt u? Dan adviseert onze DTP-afdeling u graag. Samen gaan we voor het beste resultaat.


Opvallen met folders doet u zo!

In een digitale wereld lijkt er geen plek voor print. Niets is minder waar! Door het constante dagelijkse online geweld aan informatie kunt u juist opvallen op de deurmat. Een folder vraagt aandacht, prikkelt, nodigt uit, wekt interesse en overtuigt. Doet de folder dat niet, dan ligt ‘ie binnen 5 seconden in de papierbak. En dat willen we uiteraard niet.

Folders bieden een beperkte ruimte voor informatie. Hierdoor kunt u niet alles vertellen en zijn keuzes maken onvermijdelijk. Stel uzelf daarom altijd de vraag: wat wil ik vertellen? Wees beknopt, geef de belangrijkste informatie en verwijs naar de website voor uitgebreidere info. Juist hierdoor blijft uw boodschap beter ‘hangen’ bij uw klant. Zet altijd uw contactinformatie in de folder, maar ook uw social media. Ga voor pakkende koppen, duidelijke call-to-actions, gebruik testimoniums en citaten. Onderscheid uzelf van concurrenten in wat u vertelt en hoe u dit presenteert in uw folder.


Stijl en herkenbaarheid

Voordat u ook maar één stap op de dansvloer zet, bedenkt u hoe u wilt dansen. Gaat u voor een klassieke, stijlvolle ballet of juist een romantische, passievolle tango? Een opgetogen, vrolijke jive of jazzdans of toch juist een stoere streetdance? Elke dans heeft een eigen stijl waaraan u juist die dans herkent. Hetzelfde geldt voor uw folder. Wat wilt u uitstralen naar uw doelgroep en hoe blijft u tegelijkertijd herkenbaar? Kies voor uw eigen huisstijl of bijvoorbeeld juist een hele andere stijl.


Beeld en tekst: Let’s tango!

Prop uw folder niet helemaal vol met tekst. Houd de voorkant rustig en gebruik professionele fotografie of zeer goede stockfoto’s. Tekst en beeld zijn twee danspartners die elkaar in elk opzicht constant versterken. Denk bijvoorbeeld aan een pakkende, prikkelende kop van uw flyer. De kop moet uw klant prikkelen en direct de aandacht grijpen. U heeft immers maar 5 seconden voordat uw folder bij het oud papier ligt! Het beeld en de opmaak trekt de aandacht nog eens extra naar deze kop. Yes! Een geslaagde tango!


Laat u inspireren door Flevodruk

Samen met u maken wij een effectieve en voordelige folder die het effect heeft dat u voor ogen heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van allerlei papiersoorten, beschermende lagen, vouwvormen en meer. Benieuwd? Laat u inspireren door de producten van Flevodruk.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek! Wij vertellen u graag alles over het maken van effectieve folders!

Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons geen probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl