Folders drukken

Laat uw bedrijf opvallen met onze hoogwaardige folders. Onze expertise in folderdrukken garandeert een onvergetelijke eerste indruk. Ontdek onze snelle service voor een impactvolle promotie.

Opvallen met folders doet u zo!

In een digitale wereld lijkt er geen plek voor print. Niets is minder waar! Door het constante dagelijkse online geweld aan informatie kunt u nu juist opvallen op de deurmat. Een folder vraagt aandacht, prikkelt, nodigt uit, wekt interesse en overtuigt. Doet de folder dat niet, dan ligt ‘ie binnen 5 seconden in de papierbak. En dat willen we uiteraard niet.

Folders bieden een beperkte ruimte voor informatie. Hierdoor kunt u niet alles vertellen en zijn keuzes maken onvermijdelijk. Stel uzelf daarom altijd de vraag: wat wil ik vertellen? Wees beknopt, geef de belangrijkste informatie en verwijs naar de website voor uitgebreidere info. Juist hierdoor blijft uw boodschap beter ‘hangen’ bij uw klant. Zet altijd uw contactinformatie in de folder, maar ook uw social media. Ga voor pakkende koppen, duidelijke call-to-actions, gebruik testimoniums en citaten. Onderscheid uzelf van concurrenten in wat u vertelt en hoe u dit presenteert in uw folder.


Stijl en herkenbaarheid

Voordat u ook maar één stap op de dansvloer zet, bedenkt u hoe u wilt dansen. Gaat u voor een klassieke, stijlvolle ballet of juist een romantische, passievolle tango? Een opgetogen, vrolijke jive of jazzdans of toch juist een stoere streetdance? Elke dans heeft een eigen stijl waaraan u juist die dans herkent. Hetzelfde geldt voor uw folder. Wat wilt u uitstralen naar uw doelgroep en hoe blijft u tegelijkertijd herkenbaar? Kies voor uw eigen huisstijl of bijvoorbeeld juist een hele andere stijl.


Beeld en tekst: Let’s tango!

Prop uw folder niet helemaal vol met tekst. Houd de voorkant rustig en gebruik professionele fotografie of zeer goede stockfoto’s. Tekst en beeld zijn twee danspartners die elkaar in elk opzicht constant versterken. Denk bijvoorbeeld aan een pakkende, prikkelende kop van uw flyer. De kop moet uw klant prikkelen en direct de aandacht grijpen. U heeft immers maar 5 seconden voordat uw folder bij het oud papier ligt! Het beeld en de opmaak trekt de aandacht nog eens extra naar deze kop. Yes! Een geslaagde tango!


Laat u inspireren door Flevodruk

Samen met u maken wij een effectieve en voordelige folder die het effect heeft dat u voor ogen heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van allerlei papiersoorten, beschermende lagen, vouwvormen en meer. Benieuwd? Laat u inspireren door de producten van Flevodruk.

Wij vertellen u graag alles over het maken van effectieve folders!

Huis-aan-huis Verspreiding

En hier stopt het niet. Wij regelen ook graag de huis-aan-huis verspreiding voor u, zodat u uw doelgroep direct en doeltreffend bereikt. Alles onder één dak, voor uw gemak.


Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Ook regelen we graag huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl