Posters drukken

U wilt uw bedrijf, evenement of aanbieding in uw omgeving onder de aandacht brengen? Dan zijn posters vaak een ideaal middel.

Op een relatief goedkope manier weet u zo de boodschap duidelijk over te brengen op uw doelgroep. Bij Flevodruk drukken wij uw posters voor een scherpe prijs in de hoogste mogelijke drukkwaliteit.

Wij drukken posters in vrijwel elk formaat, van A4-formaat tot Abri (formaat bushokje). Ook de afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos. DTP-hulp is bij ons altijd inbegrepen. Dit betekent dat wij uw drukbestand kosteloos nakijken op onjuistheden. Zo bent u altijd verzekerd van het mooiste drukwerk.

 

Van kleine tot grote oplages

Posters drukken wij al vanaf een oplage van 1 stuk. In vrijwel alle gevallen geldt dat wij posters in kleine oplages binnen 24 uur kunnen leveren. Bent u gevestigd in de buurt van Harlingen, dan kunt u ze vaak zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Ook grote orders kunnen wij zeer snel leveren.

Bekijk ook eens

Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Ook regelen we graag huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl