Flessenhangers bedrukken

Bent u op zoek naar mooie flessenhangers om uw producten te promoten?

Wij maken de mooiste flessenhangers volgens uw specificaties. Of het nu gaat om een hanger met een standaard vorm of een unieke vorm die past bij uw merk, wij zorgen ervoor dat uw flessenhangers er fantastisch uitzien.

Onze flessenhangers worden gedrukt in full colour of in prachtige PMS-kleuren en kunnen uit meerdere pagina's bestaan. Wij zorgen ervoor dat de hangers mooi over de fles hangen en goed verwerkbaar zijn. Dit doen wij door de hangers te vouwen en eventueel na te knikken.

Wij drukken uw flessenhangers in hoge offset kwaliteit, afgewerkt met lak voor een extra luxe uitstraling. Voor kleine oplages gebruiken wij digitale print, zodat ook kleine oplages mogelijk zijn. Ook heeft u bij ons de keuze uit verschillende papiersoorten, zoals hoogglanzend, mat, coated- en uncoated papier.

Laat uw flessenhangers door ons bedrukken voor een scherpe prijs, zowel in kleine- als hoge oplages.

Wij drukken uw flessenhangers of halslabels in hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, in kleine- en hoge oplages.

 

Bekijk ook eens

Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
De lekkerste wijn verdient een goede fles met een prachtig etiket. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Een beleving om nooit te vergeten. Het drukwerk is gemaakt in één van de Friese Elfsteden. (film 0:58 sec)
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl