Flessenhangers bedrukken

Wij maken de mooiste flessenhangers volgens uw specificaties

Wij drukken voor de mooiste flessenhangers, in full colour of in hele mooie pms kleuren. Nadat deze hangers gedrukt zijn, stansen wij deze hangers in iedere vorm die u wenst. Ook kan deze flessenhanger uit meerdere pagina's bestaan. Eij vouwen uw hanger dubbel en indien gewenst knikken wij deze nog na, zodat uw hanger mooi over de fles hangt en voor u goed verwerkbaar is.

Uw flessenhangers drukken wij in hoge offset kwaliteit, meestal afgewerkt met lak. Kleine oplages printen wij digitaal. Ook zijn er verschillende papiersoorten mogelijk van hoogglanzend tot mat, coated- en uncoated papier. 

Wij drukken uw flessenhangers of halslabels in hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, in kleine- en hoge oplages.

 

Bekijk ook eens

Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
De lekkerste wijn verdient een goede fles met een prachtig etiket. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Een beleving om nooit te vergeten. Het drukwerk is gemaakt in één van de Friese Elfsteden. (film 0:58 sec)
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl