Onze printservice

Met spoed printwerk nodig?

Heeft u met spoed printwerk nodig? Bij Flevodruk Harlingen kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare printservice. Of het nu gaat om posters, flyers, visitekaartjes, brochures, bloks, samples of gepersonaliseerd printwerk, wij leveren het snel en efficiënt. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij u altijd voorzien van een goed advies. Neem contact met ons op en wij zorgen dat uw drukwerk snel en vakkundig wordt geleverd.

De voordelen van onze printservice zijn:

  • Spoed service
  • Kleine- en hoge oplages
  • Milieuvriendelijk geproduceerd
  • Hoogwaardig in full colour geprint
  • Lage kosten
  • Kleur en/of zwart/wit prints
  • Gratis bestandscontrole
  • Elke gewenste papierdikte van 80 t/m 400 grams
  • Hoogwaardige afwerking

Onze werkwijze

Neem contact met ons op via deze website of telefonisch. Laat ons uw wensen weten, kleur of zwart/wit, enkel- of dubbelzijdig bedrukt, het juiste formaat en de afwerking. Ook graag aangeven wat de gewenste levertijd is. 

Bij spoed orders kunt u ook telefonisch contact opgenomen zodat wij u nog sneller verder kunnen helpen

Wilt u vooraf graag eerst een kostenoverzicht vraag dan een offerte aan, deze sturen wij u dan zo spoedig mogelijk toe.

Uw printbestanden kunt u altijd direct sturen naar order@fh.nl 

Jarenlange ervaring

Met meer dan 100 jaar ervaring is Flevodruk Harlingen uw betrouwbare partner voor hoogwaardig print- en drukwerk. Wij hebben in de loop der jaren veel kennis en expertise opgebouwd en weten als geen ander hoe we uw wensen en ideeën kunnen omzetten in een perfect eindresultaat. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw print- en drukwerk.

Moderne kleurenprinter

Als drukkerij die zich richt op het leveren van het allermooiste printwerk, weten we als geen ander dat kwaliteit en uitstraling van groot belang zijn voor onze klanten. Bij ons vindt u dan ook een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige printproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze moderne kleurenprinter is van topkwaliteit en biedt een uitstekende kleurweergave. Dit stelt ons in staat om uw drukwerk tot in de kleinste details af te werken en ervoor te zorgen dat uw ontwerp er precies zo uit komt te zien als u voor ogen heeft. Of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, brochures of ander printwerk, wij leveren het beste resultaat.

Bovendien beschikken wij over een team van deskundige professionals die u graag adviseren en begeleiden bij het maken van uw keuze. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw ideeën.

Kortom, als u op zoek bent naar een drukkerij in Harlingen die zich onderscheidt door de hoogste kwaliteit en de mooiste kleurenprinter, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk ook eens

Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Ook regelen we graag huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland!
Niets zo mooi als de geboorte van een kind. Daar hoort natuurlijk een prachtig geboortekaartje bij! Bekijk hier de mogelijkheden.
U heeft een restaurant en wilt menukaarten laten drukken? Wij hanteren scherpe tarieven voor de beste kwaliteit.
Of het nu gaat om een kerstkaart, geboortekaart, verjaardagskaart of andere wenskaart, wij drukken uw ansichtkaarten razendsnel en voor een scherpe prijs!
Laat een onuitwisbare indruk achter met een op maat gemaakt visitekaartje. Bekijk hier de mogelijkheden!
Wij zijn trots om te kunnen vertellen dat we een prachtig kinderboek hebben gedrukt: 'Kluut en Kanoet ontekken eb en vloed'.
Durf op te vallen en kies voor een unieke verpakking. Wij verzamelden een aantal voorbeelden ter inspiratie.
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl