Onze printservice

Met spoed printwerk nodig?

Bij Flevodruk Harlingen bent u op het juiste adres voor al uw print- en drukwerk. Wij hebben jarenlange ervaring en veel kennis in huis om u altijd te voorzien van een goed advies. Razendsnel posters, flyers, visitekaartjes, brochures, bloks, samples of gepersonaliseerd printwerk nodig? Met onze snelle printservice helpen wij u graag snel verder.

De voordelen van onze printservice zijn:

  • Spoed service
  • Kleine- en hoge oplages
  • Milieuvriendelijk geproduceerd
  • Hoogwaardig in full colour geprint
  • Lage kosten
  • Kleur en/of zwart/wit prints
  • Gratis bestandscontrole
  • Elke gewenste papierdikte van 80 t/m 400 grams
  • Hoogwaardige afwerking

Onze werkwijze

Neem contact met ons op via deze website of telefonisch. Laat ons uw wensen weten, kleur of zwart/wit, enkel- of dubbelzijdig bedrukt, het juiste formaat en de afwerking. Ook graag aangeven wat de gewenste levertijd is. 

Bij spoed orders kunt u ook telefonisch contact opgenomen zodat wij u nog sneller verder kunnen helpen

Wilt u vooraf graag eerst een kostenoverzicht vraag dan een offerte aan, deze sturen wij u dan zo spoedig mogelijk toe.

Uw printbestanden kunt u altijd direct sturen naar order@fh.nl 

Jarenlange ervaring

Flevodruk Harlingen heeft jarenlange ervaring met printservice. Het printwerk wordt inmiddels gemaakt op een hoogwaardige Heidelberg Versafire printer, die voorzien is van moderne techniek voor het beste eindresultaat. Onze printers worden bediend door enthousiaste en vakbekwame medewerkers. 

Bekijk ook eens

Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Ook regelen we graag huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland!
Niets zo mooi als de geboorte van een kind. Daar hoort natuurlijk een prachtig geboortekaartje bij! Bekijk hier de mogelijkheden.
Uw eigen kerstkaarten drukken is dé manier om uw relaties de beste wensen te sturen. Bekijk hier de mogelijkheden!
U heeft een restaurant en wilt menukaarten laten drukken? Wij hanteren scherpe tarieven voor de beste kwaliteit.
Of het nu gaat om een kerstkaart, geboortekaart, verjaardagskaart of andere wenskaart, wij drukken uw ansichtkaarten razendsnel en voor een scherpe prijs!
Laat een onuitwisbare indruk achter met een op maat gemaakt visitekaartje. Bekijk hier de mogelijkheden!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl