Wilt u snel en voordelig flyers laten drukken?

Flevodruk is dé drukkerij waar u naar op zoek bent! Met onze flyers bereikt u tegen lage kosten een hoge attentiewaarde voor uw bedrijf, evenement of campagne.

Wij bieden verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen aan om uw flyers te personaliseren. Overweeg bijvoorbeeld een beschermende laklaag om extra op te vallen en uw flyers in topconditie te houden. Onze vormgevers bieden gratis DTP-hulp bij al ons drukwerk. Neem contact op voor advies en maak de juiste keuzes.

Kortom, kies voor Flevodruk voor snel, professioneel en gepersonaliseerd drukwerk van uw flyers tegen aantrekkelijke tarieven.

Huis-aan-huis verspreiding

Huis-aan-huis verspreiding is een effectieve manier om met uw flyers een groot publiek te bereiken.

Bij ons kunt u terecht voor professionele en betaalbare huis-aan-huisverspreiding door heel Nederland.

Onze ongeadresseerde verspreiding biedt u de mogelijkheid om tegen lage kosten een groot aantal mensen te bereiken. Vraag een offerte aan en geef uw interesse in huis-aan-huisverspreiding aan. Wij zorgen voor een aantrekkelijke totaalprijs en een succesvolle verspreiding van uw flyers.

Kortom, kies voor onze huis-aan-huisverspreiding om op een effectieve manier uw boodschap bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bekijk ook eens

Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Wij drukken posters in vrijwel elk formaat, van A4 tot Abri (formaat bushokje). Bekijk de mogelijkheden of krijg gratis advies van onze experts!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Een mailingkaart drukken en direct naar uw (potentiële) klanten versturen? Kies voor Flevodruk Harlingen! Wij staan garant voor de beste kwaliteit!
Niets zo mooi als de geboorte van een kind. Daar hoort natuurlijk een prachtig geboortekaartje bij! Bekijk hier de mogelijkheden.
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl