Flyers drukken

Flyer van stichting Soos Harlingen, gedrukt bij Flevodruk Harlingen

U wilt uw flyers snel laten drukken voor een aantrekkelijk tarief? Dan is Flevodruk de drukkerij waar u naar op zoek bent!

Met flyers behaalt u een hoge attentiewaarde voor een relatief lage prijs. Een ideaal middel om uw bedrijf, evenement of campagne onder de aandacht te brengen.

Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld eens voor een beschermende laklaag om extra op te vallen en om uw flyer nog mooier te houden. Heeft u hulp nodig bij het maken van deze keuzes? Bij al ons drukwerk is gratis DTP-hulp inbegrepen. Dus bel onze vormgevers voor advies.

Huis-aan-huis verspreiding

Flyers worden meestal ongeadresseerd verstuurd. U heeft immers al een zeer grote oplage voor een lage prijs. Dus waarom niet zo veel mogelijk mensen bereiken? Wij regelen graag voor u de huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland. Bij interesse kunt u dit in uw offerteaanvraag aangeven, dan maken wij een mooie totaalprijs voor u.

Bekijk ook eens

Wij drukken posters in vrijwel elk formaat, van A4 tot Abri (formaat bushokje). Bekijk de mogelijkheden of krijg gratis advies van onze experts!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Een mailingkaart drukken en direct naar uw (potentiële) klanten versturen? Kies voor Flevodruk Harlingen! Wij staan garant voor de beste kwaliteit!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl