Vraag en antwoord

 • Wat is de levertijd van drukwerk bij Flevodruk Harlingen?

  Flevodruk Harlingen produceert het drukwerk zelf op eigen drukpersen in eigen huis. Hierdoor kunnen wij drukwerk bijna altijd snel leveren. Digitaal drukwerk (bijvoorbeeld visitekaartjes) kunnen wij direct produceren en binnen een paar uur uitleveren.

  Kranten leveren wij razendsnel uit. Met goede afstemming kunnen wij uw krant dezelfde dag al uitleveren (nieuwsbladen). Door heel Nederland en België. Dit gebeurt vaak met overnight, maar desgewenst kan het ook met een koerier.

  Wij streven er altijd naar om de levertijd te halen die u wenst!

 • Hoe lang moet ik op mijn offerte aanvraag wachten?

  Wij gaan direct aan de slag met uw aanvraag. U krijgt van ons snel een reactie, meestal dezelfde dag, in een uitgewerkt voorstel.

  Offerte aanvragen voor kranten drukken treft u binnen twee werkuren aan in uw mailbox.

 • Wat doen jullie met onze adres gegevens en zijn de formulieren beveiligd?

  Deze zijn bij ons veilig in handen en zullen niet aan derden worden doorgegeven. Uw gegevens worden beveiligd naar ons verstuurd en zijn voorzien van een SLL certificaat.

Productinformatie

 • Hoe lever ik een goed drukbestand aan?

  Wij helpen u graag met het aanleveren van een goed drukbestand. Schroom niet om contact op te nemen met onze dtp afdeling als u een vraag heeft. Samen met u halen wij graag het maximale uit uw drukwerk.

  Bekijk hier onze aanleverspecificaties:

   

 • Worden aangeleverde bestanden voor het drukken gecontroleerd?

  Wij controleren uw drukbestand altijd voor verwerking. Tevens maken wij een interne proef op papier. Mocht ons oog op iets vallen wat niet klopt zullen wij altijd contact met u opnemen.

  Wij streven er naar om samen met u perfect drukwerk te maken.


   

 • Wat betekend "Afloop?"

  Een aangeleverd document met afloop betekend dat het bestand groter is dan het uiteindelijke product. Meestal wordt hiervoor 3 mm aangehouden. Het vergrote beeld wordt tijdens het afwerkingsproces eraf gesneden zodat er geen witte randjes ontstaan. "Het beeld loopt als het ware van het papier af."

Bezorging

 • Wat zijn de bezorgkosten?

  Prijzen zijn inclusief bezorging. Mocht u uw drukwerk sneller willen hebben kunnen wij een koerier inschakelen. Deze meerkosten spreken wij van te voren duidelijk met u af.

   

 • Wanneer wordt mijn product geleverd?

  Pallets: Op de dag van levering kunnen wij u 's morgens informeren, met een tijdsblok van 2 uur, wanneer uw zending geleverd wordt. Dit kan per e-mail of sms. Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd bellen.

  Pakketjes worden geleverd met een pakketdienst tijdens werkuren.

   

   

Bekijk ook eens

Het liefst komen we persoonlijk bij u langs of nodigen we u uit bij ons aan zee, maar u kunt ook bellen, mailen of het contactformulier invullen!
Lees hier meer over de aanleverspecificaties voor kranten, boeken of ander drukwerk.
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche. Bekijk de voorwaarden hier!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl