Tijdschrift drukken

Wilt u uw eigen tijdschrift laten drukken en uitbrengen?

Bij onze drukkerij kunt u terecht voor het drukken van talloze tijdschriften en magazines, vaak op periodieke basis (wekelijks, maandelijks of per kwartaal).

Doordat wij alles in eigen beheer drukken, zijn er bij ons bijna geen grenzen aan de mogelijkheden. Of u nu een kleine of een zeer grote oplage wenst, wij kunnen het voor u regelen.

Een eigen tijdschrift uitbrengen is nog nooit zo makkelijk geweest. Of u nu eenmalig een tijdschrift wilt maken voor uw bedrijf of de nieuwe LINDA, Flair of VT wonen wilt uitgeven, bij ons is alles mogelijk. Het verzamelen van interessante content kost u uiteraard wel de nodige tijd, maar eenmaal opgemaakt zorgen wij ervoor dat uw tijdschrift tijdig gedrukt en verzendklaar is. Een tijdschrift is een bewezen effectief communicatiemiddel om uw klanten mee te bereiken. Mensen lezen namelijk liever een tijdschrift dan een folder of flyer. En waar een flyer al snel in de papierbak belandt, wordt een tijdschrift vaak enige tijd bewaard. Zo blijft u veel langer onder de aandacht bij uw (potentiële) klanten. Wilt u ook een eigen tijdschrift uitbrengen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Periodieke tijdschriften laten drukken?

Zoek niet verder! Met onze jarenlange ervaring in het drukken van tijdschriften op maat, zijn wij de perfecte partner voor u. Of u nu al een tijdschrift uitbrengt en op zoek bent naar een nieuwe drukker of juist wilt beginnen met het uitgeven van een tijdschrift, wij kunnen u helpen. De frequentie bepaalt u zelf: van jaarlijks tot wekelijks, alles is mogelijk. Wij reserveren altijd de benodigde tijd in onze drukkerij en zorgen ervoor dat uw tijdschrift ruim op tijd gedrukt en verzendklaar is. En wilt u een extra editie tussendoor uitbrengen? Geen probleem, wij draaien onze hand er niet voor om.

Wij hebben o.a. al tijdschriften mogen drukken van:

Als u op zoek bent naar inspiratie voor uw bedrijf, kunt u gerust contact opnemen met onze DTP-afdeling. Zij laten u graag enkele voorbeelden zien van tijdschriften en magazines die we hebben gedrukt voor diverse bedrijven, waaronder makelaars, reisbureaus, modebedrijven en VVV-kantoren. Zo kunt u zien wat er mogelijk is en wat het beste past bij uw bedrijf.

Bekijk ook eens

Al jarenlang drukken wij de mooiste magazines en kunnen we ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
De mogelijkheden in huisstijl elementen zijn nagenoeg eindeloos, net als ons aanbod in drukwerk.
Wij bedrukken dagelijks op milieubewust krantenpapier. Direct prijs voor kranten drukken nodig? Wij bieden zeer scherpe tarieven, zonder onverwachte kosten!
Wij zijn trots om te kunnen vertellen dat we een prachtig kinderboek hebben gedrukt: 'Kluut en Kanoet ontekken eb en vloed'.
Het is ieder jaar de spannendste discussie in en buiten Friesland: giet it oan? Eén ding is wel zeker; de kalender van ‘de tocht der tochten’ is in ieder geval gedrukt!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl