Briefpapier met eigen Watermerk

Een slimme keuze, want daarmee is uw briefpapier uniek en nagenoeg onvervalsbaar.

Wij drukken via een uniek procedé uw eigen beeldmerk als watermerk op briefpapier. Wij kunnen dit al produceren vanaf 1000 vel!

Voor een scherpe prijs heeft u dan briefpapier dat uniek is en niet te kopiëren, met een extra beveiligingslaag. Met dit hoogwaardige drukproces garanderen wij dat uw briefpapier niet alleen een onderscheidend tintje krijgt, maar ook een extra laag van veiligheid biedt.

Beveiliging van Drukwerk

Een watermerk ook uitermate geschikt om toe te passen bij waardevolle documenten. Hiermee verzekert u de ontvanger van echtheid en daarmee verhoogt u de waarde en exclusiviteit. Voorbeelden van veelvoorkomende gedrukte documenten zijn onder andere certificaten en diploma's.

 

Watermerk drukken

Wilt u ook een watermerk op uw drukwerk? Wij kunnen het aanbrengen op papier tot ca 160 grams. Dit is mede afhankelijk van de gewenste papiersoort. 

 

Bekijk ook eens

Briefpapier is een basiselement van iedere huisstijl. Wij drukken razendsnel briefpapier en leveren in verschillende uitvoeringen.
Uw enveloppen snel en voordelig in goede kwaliteit laten drukken? Bekijk hier de mogelijkheden of krijg gratis advies van onze experts!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Laat een onuitwisbare indruk achter met een op maat gemaakt visitekaartje. Bekijk hier de mogelijkheden!
Wij drukken zeer exclusieve boeken in de hoogste kwaliteit. Onze mogelijkheden en kwaliteit zijn gerust uniek te noemen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl