Briefpapier met eigen watermerk

Wilt u een eigen watermerk op uw briefpapier? Een slimme keuze, want daarmee is uw briefpapier uniek en nagenoeg onvervalsbaar. Wij drukken het graag voor u.

Wij drukken via een uniek procedé uw eigen beeldmerk als watermerk op briefpapier. Dit kan al vanaf 1000 vel! Vroeger kon een watermerk alleen aangebracht worden tijdens het maken van het papier en daarom alleen mogelijk in hoge oplages (en dus hoge kosten!). Dat is nu verleden tijd. Voor een scherpe prijs heeft u zo een uniek, niet na te maken, "beveiligd" briefpapier.

Waardevolle documenten

Naast briefpapier is een watermerk ook uitermate geschikt om toe te passen bij waardevolle documenten. Met een waarmerk verzekert u de ontvanger van echtheid en daarmee verhoogt u de waarde en exclusiviteit. Voorbeelden van documenten die vaak worden gedrukt met waarmerk zijn bijvoorbeeld certificaten en diploma's.

 

Watermerk drukken

Wilt u ook een watermerk op uw drukwerk? Wij kunnen watermerken aanbrengen op papier tot ca 160 grams. Dit is mede afhankelijk van de gewenste papiersoort. Wat er precies voor uw drukwerk mogelijk is, kijken wij graag voor u na. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Bekijk ook eens

Briefpapier is een basiselement van iedere huisstijl. Wij drukken razendsnel briefpapier en leveren in verschillende uitvoeringen.
Uw enveloppen snel en voordelig in goede kwaliteit laten drukken? Bekijk hier de mogelijkheden of krijg gratis advies van onze experts!
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl