Streven naar perfectie

Exclusief boek laten drukken

Wilt u een exclusief boek laten drukken? Wij zorgen ervoor dat uw droomboek werkelijkheid wordt. Bij Flevodruk Harlingen kunt u, naast soft- en hardcoverboeken, ook goed terecht om zeer exclusieve boeken te laten drukken.

Wij voeren uw idee perfect uit. Samen maken we een stappenplan en nemen elk detail met u door. Wilt u een boek met een luxe leren band, een afwijkend formaat, een boek met meer dan 500 of 1000 of 2000 pagina’s, goud of kleur op snee, boeken in een luxe cassette of heeft u andere bijzondere wensen? Wij gaan iedere uitdaging aan.

Bij ons bent aan het juiste adres

Wij drukken in de hoogste kwaliteit en werken onze boeken zeer specialistisch af, gerust uniek te noemen. Wij begeleiden u, in een klein team met experts, in dit gehele productieproces. In overleg zoeken wij de mooiste papier- en materiaalsoorten uit, denken we samen na over de juiste materiaalkeuze en overleggen we over de beste technische oplossingen. Tijdens het maken van dit stappenplan houden we rekening met al uw wensen en nemen elk detail met u door. 

Ontwerp en lithografie

Het ontwerp en de lithografie verzorgen wij graag voor u, de kennis en specialisten hebben wij in huis. Vanzelfsprekend kunt u ook met uw eigen vaste ontwerper werken, wij zorgen voor een optimale aansluiting op onze drukkerij. Wij zorgen er ook voor dat u vooraf precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Geen verrassingen achteraf dus, dat geeft onze relaties rust. Wij maken vooraf echte proefdrukken op onze offsetpersen, op de juiste papiersoorten en bespreken deze met u. Pas als u helemaal tevreden bent starten wij met de productie. 

Wij bewandelen de juiste weg

Het maken van een exclusief boek is geen standaard productie. Voordat wij een begroting maken, worden technische details worden eerst tot in detail uitgedacht. Alleen zo komen we tot het beste eindresultaat voor het maken van een exclusief boek. U moet er rekening mee houden dat het maken van een exclusief boek "tijd" kost en niet "even snel" geproduceerd kan worden, ook moet u rekening houden dat er een ruimer budget nodig is voor het laten drukken van een exclusief boek.

Ambachtelijke afwerking

Onze exclusieve boeken worden voor het grootste deel ambachtelijk, handmatig afgewerkt, met unieke machines. Wij noemen dit echt vakmanschap.

Bekijk ook eens

Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Kies voor meer dan 150 jaar ervaring!
Samen met grafische toppers een bijzonder product maken: kunst in een cassette. 513 exemplaren unieke exemplaren, elk met de hand genummerd.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Een bijzondere vliegreis verdient bijzonder en luxe drukwerk. Voor Air Cruise Collection drukten wij een prachtige brochure met goudfolie.
Bij de Japanse bindwijze wordt garenloos gebrocheerd. De vellen zijn aan de voorzijde gevouwen en worden niet doorgesneden.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl