Streven naar perfectie

Wilt u een exclusief boek laten drukken?

Flevodruk Harlingen maakt uw droomboek werkelijkheid!

Naast standaard soft- en hardcoverboeken bieden wij ook de mogelijkheid om zeer exclusieve boeken te laten drukken. Of u nu op zoek bent naar een luxe leren band, een afwijkend formaat, een boek met meer dan 500, 1000 of 2000 pagina’s, goud- of kleur op snee, boeken in een luxe cassette of andere bijzondere wensen heeft, wij helpen u verder. Ons ervaren team staat voor u klaar om samen met u een stappenplan te maken en elk detail door te nemen, zodat uw idee perfect wordt uitgevoerd. Wij gaan iedere uitdaging aan om uw exclusieve boek tot leven te brengen.

Hoogste kwaliteit

Bij Flevodruk Harlingen streven we naar de hoogste kwaliteit bij het drukken en afwerken van onze boeken.

Onze exclusieve boeken worden zeer specialistisch afgewerkt, wat ze gerust uniek mag noemen. U wordt begeleid door ons ervaren en deskundige team gedurende het gehele productieproces. Samen met u zoeken wij de mooiste papier- en materiaalsoorten uit, overleggen we over de juiste materiaalkeuze en bespreken we de beste technische oplossingen. Tijdens dit proces nemen we al uw wensen in acht en houden we rekening met elk detail.

Ontwerp en lithografie

Bij Flevodruk Harlingen kunt u rekenen op een uitgebreide service

Wij verzorgen graag het ontwerp en de lithografie voor uw boek en beschikken over de kennis en specialisten om dit voor u te realiseren. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om samen te werken met uw eigen ontwerper. Wij zorgen dan voor een optimale aansluiting op onze drukkerij. Bij ons krijgt u vooraf een goed beeld van het eindresultaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit geeft onze klanten rust en vertrouwen. We maken echte proefdrukken op onze offsetpersen met de juiste papiersoorten en bespreken deze uitvoerig met u. Alleen als u volledig tevreden bent, starten we met de productie.

Gedetailleerde aanpak

Het maken van een exclusief boek is een bijzonder proces en vereist een gedetailleerde aanpak.

Bij Flevodruk Harlingen nemen we de tijd om alle technische details zorgvuldig te bespreken voordat we een begroting opstellen. Op deze manier kunnen we het beste eindresultaat garanderen. Het maken van een exclusief boek vergt tijd en kan niet snel worden geproduceerd. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met een ruimer budget voor het laten drukken van een exclusief boek.

Ambachtelijke afwerking

Bij Flevodruk Harlingen streven we naar de hoogste kwaliteit voor onze exclusieve boeken.

Daarom worden deze boeken grotendeels ambachtelijk en handmatig afgewerkt met behulp van unieke machines. Dit resulteert in echt vakmanschap en een prachtig eindproduct waar u trots op kunt zijn.

Bekijk ook eens

Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Kies voor meer dan 150 jaar ervaring!
Samen met grafische toppers een bijzonder product maken: kunst in een cassette. 513 exemplaren unieke exemplaren, elk met de hand genummerd.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Een bijzondere vliegreis verdient bijzonder en luxe drukwerk. Voor Air Cruise Collection drukten wij een prachtige brochure met goudfolie.
Bij de Japanse bindwijze wordt garenloos gebrocheerd. De vellen zijn aan de voorzijde gevouwen en worden niet doorgesneden.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl