Vragen? Wij staan voor u klaar!

We zijn te bereiken via alle denkbare kanalen. Maar we komen het liefst persoonlijk bij u langs om kennis te maken of nodigen u graag uit voor een kop koffie bij ons aan zee.

Is het praktisch om voor een drukker in Harlingen te kiezen als u elders in het land gevestigd bent? Harlingen ligt echt niet boven de poolcirkel en onze klanten komen uit het hele land. Een uur rijden vanuit Amsterdam en nooit files of parkeerproblemen, er staat hooguit eens een brug open. Wij communiceren veelal digitaal per e-mail. De noodzaak van een trip naar Harlingen is er dus vaak niet, maar een bezoek aan ons is goed te combineren met een wandelingetje op de pier om even de zee zien en ergens een visje te verschalken.  

Bel 0517 43 00 43

Direct contact met een specialist

Mail info@fh.nl

Binnen 2 uur een reactie

Whatsapp

App uw vraag!

Uw contactpersonen

 • 9+ Ondernemer

  Jurgen Drost

  Als 9+ ondernemer denkt Jurgen alleen in kansen en mogelijkheden! Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Zowel voor de medewerkers als voor onze klanten.

  Linkedin

  jurgen@fh.nl
 • Adjunct-directeur

  Jos Meinen

  Jos houdt Flevodruk Harlingen op de juiste koers. Maar hij zet zijn scherpe geest ook graag in om een stevige drukwerkstrategie voor uw bedrijf te bedenken!

  Linkedin

  jos@fh.nl
 • Financiën & ordermanagement

  Vincent Drost

  Altijd al een koning willen zijn? Als klant bent u dat voor Vincent als geen ander. Hij haalt alles uit de kast om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren

  vincent@fh.nl
 • Iso coördinator - orderbegleider

  Gea Jongsma

  Bij Flevodruk Harlingen hechten we veel waarde aan het mileu. Gea zorgt ervoor dat wij altijd zo duurzaam mogelijk opereren.

  gea@fh.nl
 • Receptie - verkoop Harlinger Courant

  Jetty Bouma

  Jetty is het zonnetje van Flevodruk Harlingen! Vol positieve energie, probeer het maar eens uit!

  jetty@fh.nl
 • Relaxmanager

  Beau Big Mac

  Deze ondeugende terriër is een aantal keren per week te vinden op het bedrijfskantoor waar hij graag papier versnippert. 

  info@fh.nl

  Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

  Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

  Lid van

  Contact

  Flevodruk Harlingen bv
  Kanaalweg 72
  8861 KG HARLINGEN
  Friesland

  T 0517-430043
  E info@fh.nl