Offerte aanvragen voor het bedruken van doosjes

Vraag hier een offerte aan voor het drukken van verpakkingen/doosjes.

Ontvang zo spoedig mogelijk een reactie op uw offerteaanvraag voor het drukken van verpakkingen/doosjes. Wij hebben de oplossing voor u. Heeft u vragen? Neem contact op via 0517-430043 of info@fh.nl.

1 Gegevens doosje

3 Afmetingen in mm

8 Wensen

8 Contactgegevens

Bekijk ook eens

U wilt etiketten (op rol) laten maken en bent op zoek naar een betrouwbare drukkerij? Kies voor meer dan 150 jaar ervaring en vraag hier een offerte aan!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
Hebt u vragen? Wij staan voor u klaar! We zijn te bereiken via alle denkbare kanalen. Bekijk hier hoe u ons kunt bereiken!
U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl