Offerte aanvragen voor het bedruken van doosjes

Vraag hier een offerte aan voor het drukken van verpakkingen/doosjes.

Ontvang zo spoedig mogelijk een reactie op uw offerteaanvraag voor het drukken van verpakkingen/doosjes. Wij hebben de oplossing voor u. Heeft u vragen? Neem contact op via 0517-430043 of info@fh.nl.

1 Gegevens doosje

3 Afmetingen in mm

8 Wensen

8 Contactgegevens

Bekijk ook eens

U wilt etiketten (op rol) laten maken en bent op zoek naar een betrouwbare drukkerij? Kies voor meer dan 150 jaar ervaring en vraag hier een offerte aan!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
Hebt u vragen? Wij staan voor u klaar! We zijn te bereiken via alle denkbare kanalen. Bekijk hier hoe u ons kunt bereiken!
U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl