Onze kernwaarden

Nuchter

Als drukwerkbedrijf in Friesland hebben we bij Flevodruk Harlingen een nuchtere instelling die zichtbaar is in alles wat we doen. Onze transparante en directe communicatie is een weerspiegeling van onze no-nonsense benadering. Wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheid naar onze klanten toe, zodat u bij ons niet voor verrassingen komt te staan.

Bij Flevodruk Harlingen zorgen we ervoor dat we duidelijk communiceren over wat we doen, hoe we het doen en waarom we het doen. Of het nu gaat om de prijs, de kwaliteit of de levering van ons drukwerk, we zorgen ervoor dat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten.

Onze nuchtere Friese instelling is ook terug te zien in onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. We gaan voor een perfect eindresultaat en nemen de tijd om ervoor te zorgen dat elk drukwerkproject aan onze hoge normen voldoet.

Kortom, als u op zoek bent naar een drukwerkpartner die transparant, direct en nuchter is, dan bent u bij Flevodruk Harlingen aan het juiste adres. Wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheid en zorgen ervoor dat u weet wat u kunt verwachten van ons drukwerk.

Klantgericht

Als klantgericht drukwerkbedrijf staat bij Flevodruk Harlingen de behoefte van de klant centraal in alles wat we doen. Vanaf het eerste idee tot aan de uitvoering van het drukwerk, begeleiden we u door het hele proces. Wij geloven in persoonlijk contact en zullen ons best doen om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Ons team van experts is er om advies te geven en te ondersteunen waar nodig. We zijn flexibel en passen ons graag aan als er bijsturing nodig is. Bij Flevodruk Harlingen begrijpen we dat elke klant uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw behoeften.

Wij streven naar heldere communicatie en houden u op de hoogte van de status van uw bestelling. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u erop vertrouwen dat uw drukwerkproject in goede handen is.

Kortom, bij Flevodruk Harlingen bent u verzekerd van een klantgerichte aanpak die erop gericht is om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden gedurende het hele proces, zodat u een perfect eindresultaat krijgt waar u tevreden over bent.

Betrouwbaar

Bij Flevodruk Harlingen hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid. Als drukkerij met een geschiedenis van meer dan 160 jaar hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor onze klanten. Sinds 1852 streven we ernaar om het beste drukwerk te leveren en onze klanten tevreden te stellen.

Onze jarenlange ervaring en vakkennis stellen ons in staat om uw drukwerkproject in goede handen te nemen. Of het nu gaat om een eenvoudige brochure of een complexe verpakking, wij hebben de expertise om uw project tot een succes te maken.

Bij Flevodruk Harlingen geloven we in open en eerlijke communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw project. We streven ernaar om altijd op tijd te leveren en afspraken na te komen, zodat u op ons kunt vertrouwen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw drukwerkproject, dan bent u bij Flevodruk Harlingen aan het juiste adres. Met meer dan 160 jaar ervaring en een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is bij ons.

Duurzaam

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering bij Flevodruk Harlingen. We zijn ons bewust van de invloed die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu en nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten, medewerkers en de maatschappij serieus.

Als bewijs van ons engagement hebben we ons FSC®-certificaat verlengd en gebruiken we onze eigen zonnepanelen om onze energiebehoeften te dekken. Bovendien zetten we ons in om 100% groene elektriciteit te gebruiken. We hebben ook (ISO) certificaten die ons duurzaam ondernemen waarborgen.

Bij Flevodruk Harlingen geloven we dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is voor de toekomst van onze planeet, maar ook voor de kwaliteit van ons werk. We streven er voortdurend naar om onze processen te verbeteren en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, terwijl we tegelijkertijd hoogwaardig drukwerk blijven leveren.

Door te kiezen voor Flevodruk Harlingen voor uw drukwerk, kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen hoogwaardig drukwerk krijgt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Enthousiast

Bij Flevodruk Harlingen hebben we een team van enthousiaste professionals die elke dag met plezier naar hun werk komen. We geloven dat een positieve instelling en een glimlach het beste visitekaartje zijn dat we kunnen hebben.

Samen met ons team staan we klaar om de mooiste drukwerkprojecten te realiseren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zijn trots op ons werk en willen dit graag aan u laten zien. Daarom nodigen we u graag uit voor een kop koffie aan zee in Harlingen, waar we u voorbeelden van ons drukwerk kunnen laten zien en u meer kunnen vertellen over onze werkwijze.

Als u nieuwsgierig bent geworden en alvast een kijkje wilt nemen, bezoek dan onze inspiratiepagina. Hier vindt u een selectie van onze projecten en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen drukwerk.

Bij Flevodruk streven we ernaar om niet alleen hoogwaardig drukwerk te leveren, maar ook om een positieve ervaring te bieden aan onze klanten. Met ons enthousiasme en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat uw project tot een succes wordt gemaakt.

Kwaliteit

Bij Flevodruk Harlingen staat kwaliteit centraal. We streven er altijd naar om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden op het gebied van drukwerk. Dit begint met het gebruik van alleen de beste materialen en het hebben van de juiste kennis en expertise in huis.

Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogstaand drukwerk en heeft de vaardigheden en kennis om zelfs de meest complexe projecten succesvol af te ronden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elk project aan onze hoge normen voldoet en dat onze klanten altijd tevreden zijn met het eindresultaat.

Wanneer u voor Flevodruk Harlingen kiest, kunt u erop vertrouwen dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat aan al uw verwachtingen voldoet. We zijn trots op ons vakmanschap en doen er alles aan om onze reputatie van uitmuntendheid in de drukwerksector hoog te houden.

Bekijk ook eens

Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hebt u vragen? Wij staan voor u klaar! We zijn te bereiken via alle denkbare kanalen. Bekijk hier hoe u ons kunt bereiken!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
MDMX is een landelijk samenwerkingsverband dat sinds 2000 de krachten bundelt van grafische bedrijven. Lees hier verder!
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
PMS is een afkorting voor Pantone Matching System. PMS zijn standaard kleuren die voor het drukken al gemengd worden.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl