Onze kernwaarden

Nuchter

Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. 

Klantgericht

De behoeften van de klant staan bij ons altijd centraal. Van idee tot uitvoering, wij zullen u door het hele traject begeleiden. Ons team geeft advies en is flexibel wanneer er bijgestuurd moet worden. Door het persoonlijke contact bent u altijd op de hoogte van de status van uw bestelling. 

Betrouwbaar

De geschiedenis van onze drukkerij gaat meer dan 160 jaar terug. Sinds 1852 is Flevodruk, inmiddels een allround grafisch bedrijf, elke dag bezig om het allermooiste drukwerk op tijd te leveren bij de klanten. Met onze jarenlange vakkennis mag u erop vertouwen dat uw project bij ons in goede handen is.

Duurzaam

Bij elk proces in de drukkerij zijn wij ons bewust van de invloed die wij uitoefenen op de wereld om ons heen. Wij nemen de verantwoordelijkheid richting onze klanten, onze medewerkers en onze maatschappij heel serieus. Dit is onder andere terug te zien in de verlenging van ons FSC-certificaat, het gebruik van eigen zonnepanelen en het inzetten van 100% groene elektriciteit. Het duurzaam ondernemen wordt daarnaast gewaarborgd door onze (ISO) certificaten

Enthousiast

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat. De glimlach is ons visitekaartje. Met het hele team staan wij elke dag voor u klaar om samen mooie dingen te maken. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie aan zee in Harlingen om voorbeeld drukwerk te laten zien. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina.

Kwaliteit

Wij leggen de lat hoog voor onszelf. Wij maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze medewerkers hebben de kennis en expertise in huis om een ingewikkeld project succesvol af te ronden. Van ons mag u altijd een kwaliteitsproduct verwachten. 

Bekijk ook eens

Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
Ook werken in een moderne drukkerij? Bekijk hier de openstaande vacatures van Flevodruk Harlingen!
Digi Groep is een landelijk samenwerkingsverband dat sinds 2000 de krachten bundelt van grafische bedrijven. Lees hier verder!
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl