Ja, ik wil graag een voorbeeld ontvangen van een bedrukte krant!

Overweegt u een krant bij ons te laten drukken?

Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe.

Aanvullende info over onze papiersoorten en voorbeelden kunt u ook hier online bekijken en zo alvast een juiste keuze maken.

Heeft u een extra vraag, opmerking of aanvulling? Vul deze dan hier in.

Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Wij bedrukken dagelijks op milieubewust krantenpapier. Direct prijs voor kranten drukken nodig? Wij bieden zeer scherpe tarieven, zonder onverwachte kosten!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een krant? Lees het hier!
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche. Bekijk de voorwaarden hier!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl