Ja, ik wil graag een voorbeeld ontvangen van een bedrukte krant!

Overweegt u een krant bij ons te laten drukken?

Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe.

Heeft u een extra vraag, opmerking of aanvulling? Vul deze dan hier in.

Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons geen probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Wij bedrukken dagelijks op milieubewust krantenpapier. Direct prijs voor kranten drukken nodig? Wij bieden zeer scherpe tarieven, zonder onverwachte kosten!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een krant? Lees het hier!
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche. Bekijk de voorwaarden hier!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl