Duurzaam, dun papier drukken

Fijn, lichtgewicht papier professioneel laten drukken zonder lange levertijd bij Flevodruk Harlingen. Vanuit onze drukkerij wordt uw unieke opdracht rechtstreeks bij u afgeleverd. Of het nu gaat om dun bedrukt papier om een product op een bijzondere wijze te verpakken, lichtgewicht papier voor bijvoorbeeld een bijbel óf fijn papier voor een bijsluiter. Welke specifieke wens u ook heeft, bij Flevodruk Harlingen helpen wij u graag verder.

Drukwerk op dun papier

Flevodruk Harlingen is gespecialiseerd in het bedrukken van dunnere papiersoorten. Of u nu kiest voor Full Colour of PMS-kleuren, bij ons is het allemaal mogelijk. Ons 45 grams dundrukpapier is slechts 0,05 mm dun en heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Zo is het papier houtvrij, bijna kraakhelder wit van kleur, heeft het papier een glad oppervlak, is het subtiel transparant, een hoge opaciteit en toch sterk. Wij gebruiken dundrukpapier dat duurzaam is geproduceerd.

Voordelen van houtvrij papier:

  • Vergeelt minder snel en blijft langer mooi
  • Door een gladder oppervlak een hoge beeldkwaliteit bij drukwerk 
  • Beter bestand tegen vocht en andere omgevingsfactoren, waardoor het minder snel zal verouderen

Papieren bijsluiters laten drukken

Dun papier is zeer geschikt voor het drukken van bijsluiters vanwege de fijne eigenschappen. Met een gewicht van 45 gram, is het dundrukpapier zeer licht in gewicht, neemt het papier weinig ruimte in en is het gemakkelijk te vouwen in diverse vormen. Daarnaast is het goed leesbaar en kan het gemakkelijk in kleine verpakkingen, van bijvoorbeeld medicijnen, worden opgeborgen. Als drukker bieden wij hoogwaardige print- en drukoplossingen voor het bedrukken van dun papier, waarmee we zorgen dat de bijsluiters duidelijk en gemakkelijk leesbaar zijn.

Dun papier bedrukken voor inpakken

Hetzelfde geldt dus voor een verpakking: of het nu bedoeld is als een geschenkverpakking óf als verpakkings- en/of beschermingsmateriaal voor het verzenden van artikelen. U kunt hierbij denken aan een opvallende wikkel om een fles of zelfs om een rol toiletpapier waarmee het merk van uw product gelijk in het oog springt. Naast een mooie, aantrekkelijke presentatie is het tegelijkertijd een functionele oplossing om het product te beschermen. Bij Flevodruk Harlingen hebben we alles in huis om al uw drukwerk te verzorgen. Van het bedrukken van sluitstickers op rol tot bedrukte promotie- of verzenddozen. Voor alle verpakkingsmaterialen kunt u bij Flevodruk Harlingen terecht.

Dun papier bedrukken voor inpakken

Drukken van bijbels

Ons 45 grams dundrukpapier is licht in gewicht waardoor dit papier heel geschikt is om bijvoorbeeld ook bijbels mee te maken. De dunne pagina’s nemen weinig ruimte in waardoor de bijbel minder dik en zwaar wordt. Door een bijbel van dit dunne papier te maken is een bijbel gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het gebruik van houtvrij papier zijn de pagina’s, ondanks hun iets transparante uiterlijk, toch sterk en blijven lang mooi. Met een subtiele zijdeglans geeft deze papiersoort een iets luxere uitstraling die goed bij een bijbel past.

Waarom Flevodruk Harlingen?

Flevodruk is een allround grafisch bedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Wij bieden persoonlijk advies en flexibiliteit tijdens het hele traject, en houden u op de hoogte van de status van uw bestelling. Flevodruk is trots op het FSC-certificaat en de inzet voor duurzaamheid. Wij maken gebruik van eigen zonnepanelen en 100% groene elektriciteit. Het team van Flevodruk Harlingen staat enthousiast klaar om voor u de mooiste producten te maken.

Meer dan 160 jaar ervaring in drukwerk 
 Hoge kwaliteit drukwerk 
Duurzaam geproduceerd (FSC-certificaat, groene elektriciteit) 
Klantvriendelijk en persoonlijk 
Snelle levering 
Oneindig veel mogelijkheden qua drukwerk

 

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
PMS is een afkorting voor Pantone Matching System. PMS zijn standaard kleuren die voor het drukken al gemengd worden.
Ronde hoekjes geven uw drukwerk net dat beetje meerwaarde. Het is toepasbaar bij vele soorten drukwerken.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.
Naast het volledig doorsnijden, is het ook mogelijk om afbeeldingen op een product aan te brengen door het materiaal half door te laseren!
Als drukkerij begrijpen wij als geen ander het belang van professionele en gepersonaliseerde verpakkingen voor uw producten.
Wilt u stickers bedrukken met een eigen logo? Informeer dan hier naar de mogelijkheden en ontvang binnen 2 uur al een offerte!
Briefpapier is een basiselement van iedere huisstijl. Wij drukken razendsnel briefpapier en leveren in verschillende uitvoeringen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl