Drukken op dun papier

Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.

Heeft u dun bedrukt papier nodig voor een bijsluiterplacemats of bijvoorbeeld voor een jampotdekseltje? Wij drukken dit probleemloos voor u. Dit kan in Full Colour, maar ook PMS-kleuren zijn geen enkel probleem.

Wij bedrukken 45 grams dundrukpapier dat slecht 0,05 mm (!) dik is. Dit dunne papier is houtvrij, wit (ISO 86), heeft een glad oppervlak, een hoge opaciteit (doorschijnendheid) en een hoge scheurweerstand.

Omdat wij ook een krantendrukkerij zijn, krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook reclamedrukwerk op dun papier kunnen drukken. Daar zijn dus zeker mogelijkheden voor in onze moderne offset vellendrukkerij.

Made in Finland

Ons dundrukpapier komt uit Finland, het wordt daar zo duurzaam mogelijk geproduceerd. (FSC/PEFC/ISO14001/ISO9001/ISO50001) Gezien de grote omloopsnelheid hebben wij dit papier altijd in ons magazijn op voorraad staan zodat we snel kunnen leveren.

Flevodruk Harlingen is specialist in het drukken van dunne papiersoorten. Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
PMS is een afkorting voor Pantone Matching System. PMS zijn standaard kleuren die voor het drukken al gemengd worden.
Ronde hoekjes geven uw drukwerk net dat beetje meerwaarde. Het is toepasbaar bij vele soorten drukwerken.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.
Naast het volledig doorsnijden, is het ook mogelijk om afbeeldingen op een product aan te brengen door het materiaal half door te laseren!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl