Packaging

Droomt u er ook van om uw product op een eigen, unieke manier te verpakken? Bij Flevodruk Harlingen bedrukken wij uw verpakking (van golfkarton) helemaal naar wens, passend bij het product en de huisstijl.

Packaging binnen ieder budget

Uw product op eigen, unieke wijze verpakt. Van eenvoudige verpakkingen tot exclusief maatwerk, altijd passend binnen uw budget.

Verpakking bedrukken

Of het nu gaat om een eenvoudige verpakking met gepersonaliseerde opdruk of een maatwerk verpakking die uw stoutste dromen overtreft, wij regelen het voor u.

Verpakking bedrukken

Bestekzakjes bedrukken

Dek snel en makkelijk uw tafel met onze professionele bestekzakjes. De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen!

Bestekzakjes bedrukken

Verpakking bedrukken

Iedere verpakking is uniek in vorm, materiaal, ontwerp en bedrukking. Wij denken ook graag met u mee over de packaging van uw product. Vanuit praktisch oogpunt, is het haalbaar/mogelijk? Maar ook vanuit creatief oogpunt, door toepassing van de nieuwste materialen en druktechnieken.

Bijsluiters drukken

Bijsluiters drukken laat u het beste doen door Flevodruk Harlingen. Wij kunnen perfect uw bijsluiters drukken, in elke vorm en maat die u wilt. Rond, vierkant, rechthoekig, niets is ons te gek. 

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl