Onze druktechnieken

In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren. Wij leggen de lat hoog voor ons zelf. Wij maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Van ons mag u altijd een kwaliteitsproduct verwachten. 

Technische mogelijkheden

Wij leveren altijd uitzonderlijke kwaliteit drukwerk voor zowel kleine als lagere oplages die snel geleverd kunnen worden.

Vellenoffset

Offsetdrukken: drukken in Cyaan, Magenta, Yellow en Black of PMS kleuren. Hoe hoger de oplage hoe voordeliger de prijs.

Meer over vellenoffset

Digitaal drukken

Interessant voor kleine oplages (vanaf oplage één) die bovendien razendsnel geleverd kunnen worden. Onze Nexpress garandeert briljante kwaliteit.

Meer over digitaal drukken

Rotatie-offset

Kranten drukken in lage en hoge oplages met grote snelheden.

Meer over rotatie-offset

Drukken op dun papier

Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.   Heeft u dun bedrukt papier nodig voor een bijsluiter, placemats of bijvoorbeeld voor een jampotdekseltje

Wij drukken dit probleemloos voor u. Dit kan in Full Colour, maar ook PMS kleuren zijn geen enkel probleem.

Folie aanbrengen op drukwerk

Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan op papier of karton door middel van cliché.

Meestal wordt gekozen voor de kleuren goud of zilver, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Foliedruk wordt vooral veel toegepast om een document meer waardegevoel te geven, zoals bij een certificaat of oorkonde.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl