Onze druktechnieken

Bij onze geavanceerde drukkerij zetten we diverse hoogwaardige druk- en afwerkingstechnieken in om u het beste resultaat te bieden. Onze hoge interne normen en het exclusieve gebruik van kwalitatieve materialen garanderen dat u altijd een product van topkwaliteit ontvangt. Ontdek hoe onze toewijding aan vakmanschap en geavanceerde technologieën uw verwachtingen overtreft.

Technische mogelijkheden

Ontdek onze state-of-the-art druktechnologieën met machines voor ongeëvenaarde efficiëntie. Profiteer van snelle leveringen, ongekende kwaliteit en een hoog niveau van automatisering. 

Vellenoffset

Offsetdrukken is een druktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de kleuren Cyaan, Magenta, Yellow en Black, of PMS-kleuren. De prijs wordt gunstiger naarmate de oplage hoger is.

Meer over Vellenoffset

Rotatie-offset

Rotatie-offset is een druktechniek die wordt gebruikt voor het afdrukken van kranten in zowel lage als hoge oplages met aanzienlijke snelheden.

Meer over Rotatie-Offset

High Speed Inkjet

Inkjet druktechnologie gebruikt vloeibare inkt die door kleine spuitmondjes op het papier wordt gespoten om gedetailleerde afdrukken te produceren.

Meer over High Speed Inktjet

Digitaal drukken

Uitermate geschikt voor kleine oplages, zelfs vanaf één exemplaar, met de bijkomende mogelijkheid van snelle levering. Onze Heidelberg Ricoh-printer staat garant voor een uitmuntende kwaliteit.

Meer over Digitaal Drukken/Printen

Drukken op dun papier

Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.   Heeft u dun bedrukt papier nodig voor een bijsluiter, placemats of bijvoorbeeld voor een jampotdekseltje

Wij drukken dit probleemloos voor u. Dit kan in Full Colour, maar ook PMS kleuren zijn geen enkel probleem.

Folie aanbrengen op drukwerk

Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan op papier of karton door middel van cliché.

Meestal wordt gekozen voor de kleuren goud of zilver, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Foliedruk wordt vooral veel toegepast om een document meer waardegevoel te geven, zoals bij een certificaat of oorkonde.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl