Onze druktechnieken

In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren. Wij leggen de lat hoog voor ons zelf. Wij maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Van ons mag u altijd een kwaliteitsproduct verwachten. 

Technische mogelijkheden

Wij leveren altijd uitzonderlijke kwaliteit drukwerk voor zowel kleine als lagere oplages die snel geleverd kunnen worden.

Vellenoffset

Offsetdrukken: drukken in Cyaan, Magenta, Yellow en Black of PMS kleuren. Hoe hoger de oplage hoe voordeliger de prijs.

Meer over vellenoffset

Digitaal drukken

Interessant voor kleine oplages (vanaf oplage één) die bovendien razendsnel geleverd kunnen worden. Onze Nexpress garandeert briljante kwaliteit.

Meer over digitaal drukken

Rotatie-offset

Kranten drukken in lage en hoge oplages met grote snelheden.

Meer over rotatie-offset

Drukken op dun papier

Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.   Heeft u dun bedrukt papier nodig voor een bijsluiter, placemats of bijvoorbeeld voor een jampotdekseltje

Wij drukken dit probleemloos voor u. Dit kan in Full Colour, maar ook PMS kleuren zijn geen enkel probleem.

Folie aanbrengen op drukwerk

Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan op papier of karton door middel van cliché.

Meestal wordt gekozen voor de kleuren goud of zilver, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Foliedruk wordt vooral veel toegepast om een document meer waardegevoel te geven, zoals bij een certificaat of oorkonde.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl