Kalenders die indruk maken

Een gedrukte kalender is een fysiek, tastbaar document dat de dagen, weken en maanden van een jaar weergeeft. Gedrukte kalenders worden vaak gebruikt voor planning, organisatie en decoratie en kunnen verschillende formaten en ontwerpen hebben, zoals wandkalenders, bureaukalenders, of zakformaat kalenders. Ze worden vaak gedrukt met aantrekkelijke afbeeldingen voor specifieke doeleinden of doelgroepen.

Een populair relatiegeschenk

Zorg ervoor dat uw bedrijf altijd in gedachten blijft bij uw klanten met een op maat gemaakte kalender. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte kalender die aansluit bij uw bedrijf, doelgroep en budget. Wij garanderen een snelle en voordelige drukservice, zodat uw kalender snel klaar is om indruk te maken.

Diverse afwerkingsmogelijkheden

Wij bieden diverse mogelijkheden aan, zoals enkel- of dubbelzijdig bedrukken, hangend of staand, alle papiersoorten en wire-o in verschillende kleuren en maten met of zonder ophangoog. Bij ons zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos... 

Bekijk ook eens

Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
Het is ieder jaar de spannendste discussie in en buiten Friesland: giet it oan? Eén ding is wel zeker; de kalender van ‘de tocht der tochten’ is in ieder geval gedrukt!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
LEDBook: Een bijzonder project en geweldige samenwerking. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl