Kalenders drukken

Laat uw merk stralen met gepersonaliseerde kalenders van de hoogste kwaliteit.

Wij bieden verschillende soorten kalenders die aansluiten bij uw wensen, van bureau- tot fotokalenders. Geef uw klanten en relaties een cadeau dat het hele jaar door blijft hangen en uw bedrijf in de schijnwerpers zet.

Ontdek waarom kalenders nog steeds een populair relatiegeschenk zijn.

Uw klanten zullen dagelijks naar uw kalender kijken en uw bedrijf blijft daardoor top-of-mind. Vraag onze deskundige medewerkers om advies over welke kalender het beste bij uw bedrijf, doelgroep en budget past. Bij ons wordt uw kalender snel en voor de beste prijs gedrukt. Laat uw kalender eruit springen en maak vandaag nog een onvergetelijke indruk met een gepersonaliseerde kalender van de hoogste kwaliteit.

Diverse afwerkingsmogelijkheden

Onze drukkerij biedt diverse mogelijkheden, zoals enkel- of dubbelzijdig bedrukken, hangend of staand, alle papiersoorten en wire-o in verschillende kleuren en maten. Bij ons zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Wij denken graag met u mee en kunnen u helpen bij het ontwerpen en drukken van uw gepersonaliseerde kalender.

Bekijk ook eens

Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
Het is ieder jaar de spannendste discussie in en buiten Friesland: giet it oan? Eén ding is wel zeker; de kalender van ‘de tocht der tochten’ is in ieder geval gedrukt!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
LEDBook: Een bijzonder project en geweldige samenwerking. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl