Kalenders drukken

Wilt u een kalender laten bedrukken met uw eigen logo erop? Of wat dacht u van een fotokalender met bedrijfsimpressies?

Zet uw bedrijf in de picture met een kalender die aansluit bij uw merk en identiteit. De kalender is al lang niet meer alleen voorbehouden aan de afhaalchinees. Van staande bureaukalender tot hangkalender, wij drukken allerlei soorten kalenders snel en voor de beste prijs. Wij ontwerpen en drukken uw kalender geheel naar uw wens.

Kalender als relatiecadeau

Kalenders doen het nog altijd heel erg goed als relatiegeschenk. Met name de bureaukalender is erg populair. Niet zo gek als u zich bedenkt dat mensen dagelijks naar uw kalender zullen kijken. Iedere keer dat uw klant zich afvraagt welke dag het ook alweer is, komt uw bedrijf weer in zicht! Het is daarmee een effectief middel om uw product, dienst of bedrijf te promoten, des te meer omdat de kalender het hele jaar op het bureau van uw klanten staat. Het is dus ook nog eens een zeer houdbaar relatiegeschenk dat vaak gebruikt zal worden.

Diverse afwerkingsmogelijkheden

In onze drukkerij drukken wij alle soorten kalenders in uiteenlopende uitvoeringen. Enkel- of dubbelzijdig bedrukt, hangend of staand, alle papiersoorten, wire-o in diverse kleuren en in ieder gewenst formaat, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Jaarlijks rollen er bij ons grote aantallen kalenders over de pers, dus vraag onze medewerkers gerust om advies over welke kalender voor uw bedrijf, doelgroep en budget het meest geschikt is. Ook kunnen we u helpen met de vormgeving van uw kalender.

Bekijk ook eens

Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
Het is ieder jaar de spannendste discussie in en buiten Friesland: giet it oan? Eén ding is wel zeker; de kalender van ‘de tocht der tochten’ is in ieder geval gedrukt!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl