High Speed Inkjet

Inkjet druktechnologie gebruikt vloeibare inkt die door kleine spuitmondjes op het materiaal wordt gespoten om gedetailleerde afdrukken te produceren.

Onze geavanceerde High-Speed Inkjet printer onderscheidt zich als de meest betrouwbare in zijn categorie, met een nadruk op consistentie en nauwkeurigheid.

Met ongeëvenaarde kleurmogelijkheden biedt deze inktjet printer een breed spectrum aan kleuren, waardoor het een veelzijdigheid aan afdrukmogelijkheden creëert. Daarnaast beschikt deze digitale drukpers over de mogelijkheid om dekwit te printen!

Een cruciaal kenmerk is de speciale chemisch bestendige Inkjet-inkt, die garant staat voor duurzame en hoogwaardige afdrukresultaten. Deze eigenschap maakt de printer uitermate geschikt voor het drukken van etiketten op de diverse materialen.

De Screen Truepress Jet Inkjet printer staat synoniem voor veelzijdigheid en kwaliteit, en onderscheidt zich in het produceren van hoogwaardige afdrukken, zelfs onder uitdagende omstandigheden. In de wereld van de drukkerijen is deze printer zonder twijfel uniek te noemen.

Bekijk ook eens

Wij drukken etiketten in allerlei vormen en maten. Altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
Stickers drukken wij in vrijwel alle denkbare uitvoeringen en variaties.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Ontdek onze inspiratiepagina, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen. Laat je betoveren door het prachtige drukwerk dat we voor onze relaties hebben gemaakt. Onze missie is eenvoudig: drukwerk leveren dat niet alleen aan, maar boven verwachtingen uitstijgt. Welkom in de wereld van inspirerend drukwerk.
U wilt etiketten (op rol) laten maken en bent op zoek naar een betrouwbare drukkerij? Kies voor meer dan 150 jaar ervaring en vraag hier een offerte aan!
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl