Leveringsvoorwaarden voor de Grafimedia branche

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche, gedeponeerd onder nummer 1/2022 ter griffie van de Rechtbank te Amsterdam.

Bekijk ook eens

Het liefst komen we persoonlijk bij u langs of nodigen we u uit bij ons aan zee, maar u kunt ook bellen, mailen of het contactformulier invullen!
Lees hier meer over de aanleverspecificaties voor kranten, boeken of ander drukwerk.
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl