Kerstkaarten drukken

Uw eigen kerstkaarten drukken is dé manier om uw relaties de beste wensen te sturen.

In plaats van een 13 in dozijn kerstkaart, kunt u uw klanten en relaties ook persoonlijk benaderen.

Kies bijvoorbeeld voor een unieke tekening of een foto van alle medewerkers met een kerstmuts op! Een gepersonaliseerde kerstboodschap zorgt ervoor dat mensen u niet vergeten en laat daarnaast uw waardering voor uw klanten en zakenrelaties zien.

Kerstgeschenken, kalenders, wijndozen en meer!

Naast een kaart kunt u ook kiezen voor gedrukte kerstgeschenken zoals kalenderswijndozen en verpakkingen. Kerst is een tijd van gezellig samenzijn en genieten. Wat u ook schenkt, met een mooi logo valt uw cadeau extra in de smaak. Flevodruk denkt graag met u mee over origineel drukwerk, dat de boodschap en identiteit van uw bedrijf uitdraagt. Een goed gevuld kerstpakket? Dat wordt nog beter ontvangen in een mooi bedrukte doos. Wij bedrukken dozen in alle soorten en maten.

Kerstkaarten laten drukken

‘Kerstkaarten laten drukken, dat zal wel in een enorme oplage moeten’, is vaak de gedachte. Gelukkig valt dat mee, wij drukken kerstkaarten al vanaf oplage 1. We beschikken over een uitgebreide collectie kerstkaartjes waar u uit kunt kiezen. U kunt ook een eigen ontwerp kaart laten drukken. Heeft u al een idee, maar weet u niet goed hoe u dit moet vormgeven? Dan kunnen wij de kerstkaart ook voor u ontwerpen. Onze gratis Dtp helpdesk zorgt ervoor dat uw kerstwens er qua vorm en inhoud mooi uitziet.

Bekijk ook eens

Of het nu gaat om een kerstkaart, geboortekaart, verjaardagskaart of andere wenskaart, wij drukken uw ansichtkaarten razendsnel en voor een scherpe prijs!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Niets zo mooi als de geboorte van een kind. Daar hoort natuurlijk een prachtig geboortekaartje bij! Bekijk hier de mogelijkheden.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl