Stickers op rol bedrukken

Ongekende mogelijkheden voor hoogwaardige zelfklevende stickers op rol. Niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage- en hoge oplages.

Stickers op rol voor elke branche

Zelfklevende etiketten, stickers of labels op rol: ze zijn overal. Iedereen heeft met etiketten te maken. De kans dat u ze dagelijks leest is groot. Etiketten zorgen onder andere voor herkenbaarheid, persoonlijkheid en duidelijkheid. De keuze in etiketten is enorm. Wij proberen alle wensen voor uw etiketten te realiseren. In elke vorm, op elke materiaalsoort, drukken wij de mooiste zelfklevende etiketten voor u op rol.

Verscheidene bedrukte etiketten op rol

Ongekende mogelijkheden in druk èn afwerking

Wij drukken zelfklevende etiketten op rol in full colour, pms en dekwit. Daarbij kunnen wij uw etiketten op verschillende manieren extra veredelen met bijvoorbeeld een prachtige hoogglans lak. Dat klinkt heel technisch, maar het komt erop neer dat onze experts nagenoeg elk etiket kunnen maken. Deze hoogwaardige etiketten produceren wij ook nog eens voor een scherpe prijs.

In elke maat of vorm op elke materiaalsoort.

Snelle levering

Wij zijn snel. Dat is wel een etiket dat we onszelf durven op te plakken. Dit kunnen we garanderen dankzij onze razendsnelle hypermoderne machines en medewerkers met kennis van zaken. We zetten niet alleen alle zeilen bij in de productie en levering van uw zelfklevende etiketten, dat doen we ook al in het proces hiervoor. Zo ontvangt u binnen no-time een offerte en zijn we via alle denkbare kanalen persoonlijk bereikbaar om meteen antwoord te geven op uw vragen. Op die manier kunnen we altijd snel schakelen. 

Wij doen wat we beloven

Van adres- tot productie etiket

Er zijn oneindig veel soorten etiketten. Van adresstickers tot hoogwaardige complexe productie etiketten: wij produceren alle etiketten in eigen huis en zorgen ervoor dat ze naadloos aansluiten op uw productieproces. Ook logistiek zorgen wij ervoor dat alles eromheen klopt.

Met onze nieuwste technieken kunnen wij nagenoeg alle etiketsoorten produceren, in de hoogste kwaliteit en in de juiste oplage die u wenst.

Belangrijk: kies de juiste rolafwikkeling

Etiketten op een rol kunnen op verschillende manieren worden opgewikkeld. Dit wordt rolafwikkeling genoemd. Etiketten op rol kunnen van buiten naar binnen gewikkeld worden en andersom. Ook het beeld kan horizontaal of verticaal geplaatst worden. De juiste rolafwikkeling is zeer belangrijk. Voor de, meestal automatische verwerking, moet de rolwikkeling goed zijn.

Wij denken met u mee, zodat de etiketten snel probleemloos en snel verwerkt kunnen kunnen worden.

Etiketten drukken met dekwit

Bij ons is het mogelijk om uw etiketten naast, de gewone kleuren, ook te laten bedrukken met dekwit. Als er dekwit wordt gedrukt wordt er een witte laag inkt op het materiaal aangebracht. Daaroverheen worden de eventueel andere kleuren gedrukt. Dekwit wordt vaak ingezet als er bijvoorbeeld op een transparant of zilverfolie materiaal gedrukt gaat worden.

Met een slim ontwerp en juist materiaalgebruik zijn er verbluffende resultaten te behalen met dekwit.

Koker met kerndiameter 76 mm

Al onze etiketten op rol worden standaard geleverd op kokers met een kerndiameter (binnenmaat) van 76 mm. Op nagenoeg bijna alle industriele verwerkingsmachines in Europa zitten assen waar deze diameter van de kokers precies op past. 

Elke stansvorm mogelijk, niets is ons te gek!

Daagt u ons uit met een ingewikkelde vorm? Ieder etiket wordt hoogwaardig op de juiste maat gestanst met een stansmes. Voor snelle producties en hogere oplages is dit zeer geschikt. Voor iedere vorm wordt een stansmes gemaakt. Stansmesplaten worden gemaakt van hoogwaardig metaal zodat ze een lange levenduur hebben. Wij regelen in onze dtp studio dat de juiste werktekening en indeling voor u gemaakt wordt. De hoogte van het mes is afhankelijk van uw materiaalkeuze. Wij hebben meerdere "standaard" stansmessen op voorraad waar u overigens kosteloos gebruik van kunt maken.

Wij ontzorgen u hierin compleet, achter de schermen doen wij ons werk.

Frisse blik gesteund door brede ervaring

In 1852 rolde bij ons het eerste drukwerk van de pers. Sindsdien hebben wij niet stilgezeten. Dat betekent dat we ons als familiebedrijf al meer dan 150 jaar bezighouden met drukwerk. Wij vernieuwen continu en werken met de beste mensen, productiemiddellen en leveranciers. Wij ontzorgen onze klanten en streven ernaar deze optimaal te bedienen.

Hierdoor houden onze klanten meer tijd over.

Bekijk ook eens

De lekkerste wijn verdient een goede fles met een prachtig etiket. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
U wilt etiketten op rol laten maken en bent op zoek naar een betrouwbare drukkerij? Kies voor meer dan 150 jaar ervaring en vraag hier een offerte aan!
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl