Stickers op rol

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor het bedrukken van hoogwaardige zelfklevende stickers op rol, met snelle levering in lage- en hoge oplages. Onze stickers zijn van topkwaliteit en perfect geschikt voor verschillende toepassingen.

Stickers op rol voor elke branche

Of u nu in de voedingsindustrie zit, cosmetica produceert, of een logistiek bedrijf runt: wij maken stickers op rol die passen bij uw branche en uw specifieke wensen. Onze hoogwaardige kwaliteit stickers worden snel geleverd in lage- en hoge oplages. Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw etiketten en stickers op rol.

Ongekende mogelijkheden in druk èn afwerking

Bent u op zoek naar hoogwaardige zelfklevende etiketten op rol? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden ongekende mogelijkheden in druk en afwerking, waarbij wij uw etiketten in full colour, pms en dekwit kunnen drukken. Onze experts kunnen uw etiketten op verschillende manieren extra veredelen, bijvoorbeeld met een prachtige hoogglans lak. Hierdoor krijgt uw product een luxe uitstraling en wordt de herkenbaarheid vergroot.

Maar wat betekent dit technisch gezien? Simpelweg dat wij vrijwel elk etiket kunnen maken, in elke maat of vorm en op elke materiaalsoort. Dit alles bieden wij ook nog eens voor een scherpe prijs. Kortom, met onze hoogwaardige etiketten op rol bent u verzekerd van kwaliteit én betaalbaarheid.

Snelle levering

Of u nu een spoedbestelling heeft of niet, wij zorgen ervoor dat uw zelfklevende etiketten op rol snel geproduceerd en geleverd worden. Zo heeft u ze binnen de kortste keren in huis en kunt u ze direct gebruiken voor uw producten. Bij ons staat snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel, dus daar kunt u altijd op vertrouwen.

Van adres- tot productie etiket

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle soorten etiketten. Of het nu gaat om eenvoudige adresstickers of complexe productie-etiketten, wij produceren alles in eigen huis. Wij stemmen onze hoogwaardige productie af op uw specifieke behoeften en zorgen voor een naadloze integratie in uw productieproces. Bovendien regelen wij ook de logistiek rondom de etiketten. Met behulp van de nieuwste technologieën en onze expertise, garanderen wij dat de etiketten die wij produceren van de hoogste kwaliteit zijn en precies aan uw wensen voldoen.

Juiste rolafwikkeling

Door te kiezen voor de juiste rolafwikkeling, voorkomt u fouten bij het aanbrengen van de etiketten en bespaart u tijd en geld. Onze experts adviseren u graag bij het kiezen van de juiste rolafwikkeling voor uw etiketten op rol. Zo bent u verzekerd van een probleemloze verwerking en een perfect eindresultaat.

Etiketten drukken met dekwit

Het gebruik van dekwit bij het drukken van etiketten biedt ongekende mogelijkheden voor het creëren van prachtige ontwerpen. Door de toepassing van dekwit ontstaan er meer opties voor het gebruik van transparante en metallic materialen. Bovendien zorgt de laag dekwit voor extra dekking en helderheid van kleuren op donkere of gekleurde ondergronden. Onze experts staan voor u klaar om uw etiketten te voorzien van een unieke uitstraling met de toepassing van dekwit.

Koker met kerndiameter 76 mm

Dankzij onze standaard kokerdiameter van 76 mm kunnen wij een naadloze integratie met nagenoeg alle industriële verwerkingsmachines in Europa garanderen. Dit betekent dat uw zelfklevende etiketten op rol moeiteloos kunnen worden ingezet in uw productieproces, zonder dat u hoeft te investeren in nieuwe machines of aanpassingen. Wij zorgen ervoor dat uw etiketten perfect aansluiten op uw productieproces, zodat u efficiënter kunt werken en tijd en kosten bespaart.

Bij ons is geen stansvorm te gek!

Wij staan bekend om onze flexibiliteit en expertise als het gaat om het maken van stansvormen voor etiketten op rol. Of het nu gaat om een ingewikkelde vorm of een standaard rechthoekig formaat, wij zorgen voor een perfecte stansvorm die naadloos aansluit op uw wensen.

Onze stansmessen worden gemaakt van hoogwaardig metaal, zodat ze lang meegaan en keer op keer perfecte stansresultaten leveren. Onze dtp studio maakt de juiste werktekening en indeling voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details.

Bovendien hebben wij meerdere "standaard" stansmessen op voorraad die u kosteloos kunt gebruiken. Zo kunnen wij snel en efficiënt werken en u snel voorzien van hoogwaardige etiketten op rol met de perfecte stansvorm. Wij ontzorgen u compleet, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Frisse blik gesteund en brede ervaring

Bij ons familiebedrijf is drukwerk onze passie en expertise sinds 1852. Met meer dan 150 jaar ervaring zijn we voortdurend bezig met vernieuwing en werken we samen met de beste mensen, productiemiddelen en leveranciers. Wij ontzorgen onze klanten en zorgen voor een optimale bediening. Dit betekent dat onze klanten meer tijd overhouden om zich te richten op hun kernactiviteiten. Met een frisse blik en brede ervaring, leveren wij hoogwaardig drukwerk dat voldoet aan de eisen van vandaag en morgen.

Bekijk ook eens

Wij drukken etiketten in allerlei vormen en maten. Altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
U wilt etiketten (op rol) laten maken en bent op zoek naar een betrouwbare drukkerij? Kies voor meer dan 150 jaar ervaring en vraag hier een offerte aan!
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
De lekkerste wijn verdient een goede fles met een prachtig etiket. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Bent u op zoek naar unieke en opvallende hangtags voor uw producten?

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl