Stickers drukken

Stickers drukken wij in vrijwel alle denkbare uitvoeringen en variaties. We willen niet opscheppen, maar de mogelijkheden van onze drukpersen zijn eindeloos.

Stickers laten bedrukken

Stickers zijn al decennia een geliefd promotiemiddel. Ze hebben namelijk een lange levensduur, vallen op en je kunt er alle kanten mee op qua vorm, kleur en grootte. Of u nu stickers zoekt om op een verpakking te plakken, op een bedrijfswagen of aan de buitenkant van uw ramen. Wij zorgen voor een sticker die beklijft. Op zoek naar professionele gedrukte stickers op rol? Wij drukken in zeer hoge kwaliteit op nagenoeg iedere materiaalsoort!

Stickervellen bedrukken

Heeft u stickervellen met uitneembare stickers nodig voor uw productielijn of voor een ander doeleinde? Flevodruk Harlingen drukt uw stickervellen met de mooiste kleuren. Bedrukte stickervellen kunnen op elk formaat worden geleverd bijvoorbeeld op A4 of A5, met daarop meerdere stickers op één vel. De stickers die op het vel staan kunnen we in iedere vorm stansen die u wenst. Rond, vierkant of een vrije vorm. Stickervellen in hoge oplages drukken wij in offset. Ook kunnen wij digitaal stickvellen printen en deze contour snijden, zeer geschikt voor hele kleine oplages.

Er zijn veel verschillende soorten sticker materiaal verkrijgbaar. Wilt u een matte of bijvoorbeeld een glanzende uitstraling, permanent plakkend of moeten ze juist gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. Ook kunnen de stickers nog afgewerkt worden met bijvoorbeeld een folie of een speciale lak.

Als u een speciale vorm wilt hebben laten wij dan een stansmes maken. Inline rollen de stickervellen dan kant en klaar bij ons van de drukpers.

Heeft u ook bedrukte stickervellen nodig? Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat u vlot een keurig voorstel van ons ontvangt. Onze expert geven u graag het beste advies over het juiste stickermateriaal en de meest efficiënte productiemethode.

Stickers op rol nodig? Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres! 

Stickers drukken voor binnen en buiten

Stickers zijn er in allerlei soorten en maten. Het materiaal hangt eigenlijk af van de vraag of u de stickers die u wilt drukken voor binnen of buiten bedoeld zijn. Het spreekt voor zich dat buitenstickers van hogere kwaliteit moeten zijn. De sticker moet namelijk onder alle weersomstandigheden goed blijven zitten. Dit betekent dat onze outdoor stickers watervast zijn en niet verkleuren in de zon. Heeft u vragen? Blijf er niet mee zitten en neem contact op met Flevodruk Harlingen!  

Stickers ontwerpen

Naast stickers drukken kunnen we u ook helpen met het ontwerpen. Bij Flevodruk houden we ons al sinds 1852 bezig met drukwerk. We hebben onze eigen Dtp-afdeling die u kan helpen met een uniek ontwerp. Bekijk hier bijvoorbeeld de meest gemaakte Dtp fouten . Hulp nodig met het ontwerp van uw sticker? We bieden voor elk vraagstuk een mooie oplossing. Rond, vierkant of vrije vorm? Transparant, full colour of met barcode? Weersbestendig of niet? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het. Voor iedere situatie een sticker die p(l)akt!.

Bekijk ook eens

Stickers nodig met een eigen logo? Op iedere maat en in iedere vorm leveren wij stickers.
Op zoek naar een ronde sticker klein of groot? Wij maken de mooiste ronde stickers in allerlei verschillende diameters.
Wilt u stickers bedrukken met een eigen logo? Informeer dan hier naar de mogelijkheden en ontvang binnen 2 uur al een offerte!
Wij drukken etiketten in allerlei vormen en maten. Altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl