Stickers drukken

Stickers zijn al jarenlang een populair promotiemiddel vanwege hun duurzaamheid, opvallendheid en veelzijdigheid in vorm, kleur en formaat. Of u nu op zoek bent naar stickers voor verpakkingen of ramen, wij kunnen een sticker op maat maken die blijft plakken. Bij ons kunt u professionele stickers (op rol) laten drukken van hoogwaardige kwaliteit, op vrijwel alle soorten materiaal. Of het nu gaat om binnen- of buitengebruik, wij zorgen voor stickers die lang meegaan en de aandacht trekken van uw doelgroep. Vraag nu een offerte aan voor uw gepersonaliseerde stickers.

Stickers laten bedrukken

Stickers zijn al decennia een geliefd promotiemiddel. Ze hebben namelijk een lange levensduur, vallen op en je kunt er alle kanten mee op qua vorm, kleur en grootte. Of u nu stickers zoekt om op een verpakking te plakken, op een bedrijfswagen of aan de buitenkant van uw ramen. Wij zorgen voor een sticker die beklijft. Op zoek naar professionele gedrukte stickers op rol? Wij drukken in zeer hoge kwaliteit op nagenoeg iedere materiaalsoort!

Stickervellen bedrukken

Stickervellen bedrukken met de mooiste kleuren? Flevodruk Harlingen is uw betrouwbare partner! Wij leveren bedrukte stickervellen op elk formaat, zoals A4 of A5, met meerdere stickers op één vel. De stickers kunnen we in elke gewenste vorm stansen: rond, vierkant of een vrije vorm. Hoge oplages drukken we in offset, terwijl we voor kleine oplages digitaal printen en contour snijden. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan sticker materiaal, van mat tot glanzend en permanent hechtend tot gemakkelijk verwijderbaar. Afwerking met een folie of speciale lak is ook mogelijk.

Wilt u een speciale vorm? Dan maken we een stansmes en rollen we de stickervellen kant-en-klaar van de drukpers. Onze experts adviseren u graag over het juiste stickermateriaal en de meest efficiënte productiemethode. Neem gerust contact met ons op voor een keurig voorstel. En heeft u stickers op rol nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Stickers drukken voor binnen én buiten bij Flevodruk Harlingen

Of u nu op zoek bent naar stickers voor binnen- of buitengebruik, Flevodruk Harlingen heeft de juiste oplossing voor u. Voor buitenstickers bieden wij een breed scala aan weerbestendige materialen die niet alleen watervast zijn, maar ook bestand zijn tegen UV-straling, zodat de kleuren niet vervagen in de zon. Onze binnenstickers zijn beschikbaar in verschillende materialen en afwerkingen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Of u nu een kleine of grote oplage nodig heeft, wij drukken uw stickers met de nieuwste druktechnieken voor de beste kwaliteit en kleurweergave. Wilt u een speciale vorm of afwerking voor uw stickers? Geen probleem, wij bieden een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden, zoals glanzende of matte laminering, ronde of vierkante hoeken en het contour snijden van uw stickers in elke gewenste vorm.

Vragen over het drukken van stickers voor binnen of buiten? Aarzel niet en neem contact op met Flevodruk Harlingen, onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw bedrijf of evenement.

Stickers ontwerpen

Naast stickers drukken kunnen we u ook helpen met het ontwerpen. Bij Flevodruk houden we ons al sinds 1852 bezig met drukwerk. We hebben onze eigen Dtp-afdeling die u kan helpen met een uniek ontwerp. Bekijk hier bijvoorbeeld de meest gemaakte Dtp fouten . Hulp nodig met het ontwerp van uw sticker? We bieden voor elk vraagstuk een mooie oplossing. Rond, vierkant of vrije vorm? Transparant, full colour of met barcode? Weersbestendig of niet? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het. Voor iedere situatie een sticker die p(l)akt!.

Bekijk ook eens

Stickers nodig met een eigen logo? Op iedere maat en in iedere vorm leveren wij stickers.
Op zoek naar een ronde sticker klein of groot? Wij maken de mooiste ronde stickers in allerlei verschillende diameters.
Wilt u stickers bedrukken met een eigen logo? Informeer dan hier naar de mogelijkheden en ontvang binnen 2 uur al een offerte!
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Wij drukken etiketten in allerlei vormen en maten. Altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan door middel van cliché.
‘Kleur op snee’ betekent drukwerk met gekleurde zijkanten. Zo valt uw product direct op.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl