Offerte aanvragen drukwerk

Vraag hier een offerte aan voor uw drukwerk. Omschrijf zo goed mogelijk wat uw wensen zijn.

Ontvang zo spoedig mogelijk een reactie op uw offerteaanvraag voor uw drukwerk. Heeft u vragen of wilt u iets bespreken? Neem contact op via 0517-430043 of info@fh.nl.

1 Uw wensen

2 Contactgegevens

Heeft u een extra vraag, opmerking of aanvulling? Typ deze dan hier in. (bijvoorbeeld optie voor adresseren, insealen en ter post bezorgen)

Bekijk ook eens

Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
De lekkerste ijsjes van Nederland, 100% biologisch. Wij maakten passende verpakkingen.
Bent u op zoek naar een uniek cadeau of een origineel op maakt gemaakt relatiegeschenk? Maak een eigen puzzeldoos.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl