Brievenbusdoos laten drukken

Het kenmerk van een brievenbusdoos is dat deze door een brievenbus past. Een brievenbusdoos heeft een klepsluiting aan de onder- en aan de bovenkant.

Bent u op zoek naar prachtig bedrukte brievenbusdozen van uitmuntende kwaliteit? Flevodruk Harlingen levert brievenbusdozen in diverse maten, bedrukt op duurzaam stevig karton. Kies uit full colour of PMS-kleuren met lak. Onze brievenbusdozen zijn voorzien van een klepsluiting aan de onder- en bovenkant, en kunnen apart vergrendeld worden.

Bij Flevodruk Harlingen kunt u rekenen op brievenbusdozen die indruk maken op uw relaties. We bedrukken de dozen op dik vouwkarton en leveren de dozen compleet afgewerkt bij u aan. U kunt kiezen uit verschillende maten en profiteren van gratis gebruik van onze stansmessen. Onze brievenbusdozen zijn ideaal voor het verzenden van kleding, boeken, dvd's en kleine cadeautjes.

Met onze brievenbusdozen bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze worden vakkundig gestanst en zorgvuldig gelijmd, zodat uw producten veilig verzonden kunnen worden. Daarnaast zijn onze brievenbusdozen visueel aantrekkelijk en kunnen ze worden bedrukt met uw eigen illustratie van een brievenbusdoos, waardoor uw merk herkenbaar blijft bij de ontvangers.

Door te kiezen voor Flevodruk Harlingen als uw partner voor brievenbusdozen, kunt u uw relaties optimaal van dienst zijn. We begrijpen het belang van een professionele uitstraling en bieden hoogwaardige bedrukking en afwerkingsopties. Onze brievenbusdozen zullen niet alleen indruk maken op uw relaties, maar ook bijdragen aan een positieve merkervaring.

Investeer in tevreden relaties door te kiezen voor onze brievenbusdozen. Ze bieden niet alleen optimale bescherming tijdens verzending, maar ook een uitstekende presentatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Flevodruk Harlingen u kan helpen met onze hoogwaardige brievenbusdozen voor een professionele en succesvolle verzending van uw producten.

Wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!

Bekijk onze overzichtspagina voor alle types doosjes.

Bekijk ook eens

Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Wilt u een doosje met deksel laten bedrukken? Zoek dan niet verder: wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!
Op zoek naar een mooie bedrukte verpakking voor uw product? Neem dan een kijkje op deze pagina!
Wijndozen bedrukken met uw logo, huisstijl en een persoonlijke tekst? Dat kan bij Flevodruk Harlingen!
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.
Van eenvoudige verpakkingen tot exclusief maatwerk, altijd passend binnen uw budget. Bekijk hier de mogelijkheden!
Ontdek onze inspiratiepagina, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen. Laat je betoveren door het prachtige drukwerk dat we voor onze relaties hebben gemaakt. Onze missie is eenvoudig: drukwerk leveren dat niet alleen aan, maar boven verwachtingen uitstijgt. Welkom in de wereld van inspirerend drukwerk.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl