Bestekzakjes bedrukken

Dek snel en makkelijk uw tafel met onze professionele bestekzakjes. De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen!

Onze populairste modellen van bestekzakjes zijn een stans met een rechte inkeping en een variant met een ronde inkeping. Beide modellen hebben een handig insteek vak voor uw bestek. Zo kunt u besteksetjes makkelijk meenemen terwijl u de tafel dekt. Door uw servet achter het bestek te schuiven zorgt u er ook voor dat het bestek niet uit het bestekzakje glijdt. Perfect!

Kwalitatieve bestekzakjes leveren is ons werk

Vanzelfsprekend begrijpen wij dat uw kwalitatieve bestekzakjes wilt die helemaal passen bij uw horecagelegenheid. Wij zorgen voor maatwerk bestekzakjes, waarop u altijd kunt vertrouwen. Standaard hebben onze bestekzakjes een formaat van 88 x 220 mm en worden ze gedrukt op 120 grams HVO- of Kraft-papier. Dit zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling.

Bon appetit!

Bij ons kunt u in kleine aantallen prachtige, hagelwitte servetten bij uw bestekzakjes bestellen (vanaf 6000 stuks de beste prijs). Deze servetten passen perfect in uw bestekzakjes en u kunt natuurlijk rekenen op een vlotte levering. Ook voor het bedrukken van uw menukaarten, placemats en andere producten, kunt u altijd terecht bij Flevodruk Harlingen!

De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Dus wilt u meer weten over onze bestekzakjes? Laat het ons gerust weten! Wij drinken met u graag een kop koffie of thee.

  Bekijk ook eens

  Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
  U heeft een restaurant en wilt menukaarten laten drukken? Wij hanteren scherpe tarieven voor de beste kwaliteit.
  In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
  Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
  Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.

  Kennismaken?

  Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

  Lid van

  Contact

  Flevodruk Harlingen bv
  Kanaalweg 72
  8861 KG HARLINGEN

  T 0517-430043
  E info@fh.nl