Professionele bestekzakjes

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan bedrukte en onbedrukte bestekzakjes, direct klaar voor gebruik. Deze handige zakjes zijn voorzien van een praktisch insteekvak en komen in twee verschillende modellen: een met een rechte inkeping en een met een ronde inkeping.

Hoogwaardige bedrukt

Of het nu voor een bruiloft, restaurant of cateringevent is, onze bestekzakjes zijn een uitstekende keuze. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden standaard geleverd in het formaat 85 x 200 mm, gedrukt op duurzaam 120 grams HVO- of Kraft-papier voor een natuurlijke uitstraling.

Bij ons staat maatwerk centraal. U kunt uw branding versterken door uw logo en/of bedrijfsnaam toe te voegen aan de zakjes. Als u op zoek bent naar een gepersonaliseerde opdruk, bieden wij gemakkelijk te gebruiken templates aan. Liever een uniek ontwerp? Onze eigen ontwerpstudio staat voor u klaar. Voordat we overgaan tot productie, ontvangt u altijd een digitale proef ter goedkeuring.

Kies een kleur

Bovendien heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten en kleuren servetten. Naast de populaire witte variant bieden we ook blanco kraft papier aan. Voor een extra opvallende uitstraling kunt u kiezen uit kleuren als Limegroen, Crème, Donkergroen, Zand, Donkerblauw, Zwart of Rood. We bieden ook de optie voor gerecyclede servetten (kraft FSC), voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Eet smakelijk!

Profiteer van de beste prijs vanaf 6000 stuks. Onze servetten passen perfect in uw bestekzakjes en worden snel geleverd. En vergeet niet, bij ons kunt u ook terecht voor het bedrukken van menukaarten, placemats en andere horecaproducten.

Bekijk ook eens

Als drukkerij begrijpen wij als geen ander het belang van professionele en gepersonaliseerde verpakkingen voor uw producten.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
U heeft een restaurant en wilt menukaarten laten drukken? Wij hanteren scherpe tarieven voor de beste kwaliteit.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Bestel de mooiste flessenhangers bij Flevodruk Harlingen. Voordelig en snel geleverd, geheel volgens uw specificaties en wensen.
Laat u inspireren door deze mooie verpakkingen!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl