Groene duurzame drukkerij in Friesland
Groene duurzame drukkerij in Friesland

Oog voor de toekomst

Certified Company CMYK.jpg

Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op onze agenda. Wij geloven in duurzame relaties door betrouwbaar en eerlijk ondernemerschap.

We bieden werkgelegenheid en zorgen voor een veilige en gezonde werkplek voor onze medewerkers. Een prettig werkklimaat met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. We waarderen de inzet en prestaties van onze medewerkers en investeren in kennis en vaardigheden. We optimaliseren voortdurend onze processen en investeren in duurzame maatregelen. Zodat we onze omgeving minimaal belasten en milieuvervuiling voorkomen.

Eigen zonnepanelen

Zonnepanelen1.jpg

Met onze zonnepanelen wekken wij voor een groot deel onze eigen stroom op. De zon is een onuitputtenlijke bron van duurzame energie. In onze hal hangt een digitale display waar real-time op te zien is hoeveel stroom wij opwekken en hoeveel CO2 kg wij besparen!

Duurzame Groene Elektriciteit

groencerfificaat.jpeg

Onze groene elektriciteit is voor 100% opgewekt met behulp van windmolens en eigen zonnepanelen. Bij de opwekking van groene elektriciteit worden geen milieubelastende fossiele brandstoffen gebruikt en komen nauwelijks vervuilende stoffen vrij. Daarom is groene elektriciteit duurzaam.

ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagementsysteem

ISO9001.png

Flevodruk Harlingen heeft de verse ISO-certificaten voor kwaliteit in handen. Dat is voor ons het bewijs dat we goed samenwerken aan een prettige werkomgeving, optimale processen, aandacht voor de klant en continue verbetering.

ISO 14001:2015 Milieumanagementsysteem

ISO14001.png

Flevodruk Harlingen heeft de verse ISO-certificaten voor milieu in handen. Dat is voor ons het bewijs dat we goed samenwerken aan een prettige werkomgeving, optimale processen, aandacht voor de klant, zorg voor het milieu en continue verbetering.

FSC® certificaat verlengd

fsc_pro_staand_eng_diap_groen.jpg

In samenwerking met de Digi Groep heben we weer een positieve audit gehad voor FSC

Ons FSC®-certificaat is verlengd tot 2024! De externe audits zijn met een dikke voldoende afgerond. Wij kunnen in de komende jaren weer trots het FSC - logo plaatsen op het drukwerk van klanten.

×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact