Milieu en certificaten

Groene duurzame drukkerij in Friesland

Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op onze agenda. Wij geloven in duurzame relaties door betrouwbaar en eerlijk ondernemerschap.

We bieden werkgelegenheid en zorgen voor een veilige en gezonde werkplek voor onze medewerkers. Een prettig werkklimaat met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. We waarderen de inzet en prestaties van onze medewerkers en investeren in kennis en vaardigheden. We optimaliseren voortdurend onze processen en investeren in duurzame maatregelen. Zodat we onze omgeving minimaal belasten en milieuvervuiling voorkomen.

Eigen zonnepanelen

Met onze zonnepanelen wekken wij voor een groot deel onze eigen stroom op. De zon is een onuitputtelijke bron van duurzame energie. In onze hal hangt een digitale display waar real-time op te zien is hoeveel stroom wij opwekken en hoeveel CO2 kg wij besparen!

Duurzame Groene Elektriciteit

Onze groene elektriciteit is voor 100% opgewekt met behulp van windmolens en eigen zonnepanelen. Bij de opwekking van groene elektriciteit worden geen milieubelastende fossiele brandstoffen gebruikt en komen nauwelijks vervuilende stoffen vrij. Daarom is groene elektriciteit duurzaam.

ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagementsysteem

Flevodruk Harlingen is in het bezit van een ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagementsysteem certificaat. Dat is voor ons het bewijs dat we goed samenwerken aan een prettige werkomgeving, optimale processen, aandacht voor de klant en continue verbetering. Kwaliteitsmanagement zien we dan ook terug in alle facetten van onze onderneming. Dit zorgt ervoor dat we goed aan de wensen  van onze klanten kunnen voorzien. Ook richting wetgeving voldoen we aan alle eisen. De kracht van dit certificaat is duidelijk zichtbaar op meerdere fronten in ons bedrijf.

ISO 14001:2015 Milieumanagementsysteem

Flevodruk Harlingen is in het bezit van een ISO 14001:2015 Milieumanagementsysteem certificaat. Dit milieumanagement systeem wordt gebruikt om een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering hiervan te borgen. Wij werken hierdoor aan continue verbetering van de prestaties én de bescherming van het milieu. Door ons aan de eisen van het milieumanagement te houden voldoen we ook aan alle wettelijke eisen die de overheid aan ons stelt.

 

FSC® certificaat verlengd

In samenwerking met de Digigroep hebben we weer een positieve audit gehad voor FSC.

Ons FSC®-certificaat is verlengd tot 2027! De externe audits zijn met een dikke voldoende afgerond. Wij kunnen in de komende jaren weer trots het FSC - logo plaatsen op het drukwerk van klanten.

Eco Inkt Offset

Al ons full colour drukwerk wordt gemaakt met ECO Inkt. Deze inkt is minder milieubelastend.

Bekijk ook eens

Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
Ook werken in een moderne drukkerij? Bekijk hier de openstaande vacatures van Flevodruk Harlingen!
Digi Groep is een landelijk samenwerkingsverband dat sinds 2000 de krachten bundelt van grafische bedrijven. Lees hier verder!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl