Doosjes bedrukken

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw product te verpakken? Bij Flevodruk Harlingen kunt u uw verpakking van karton laten bedrukken op maat, volledig afgestemd op uw product en huisstijl. Laat uw verpakking opvallen en geef uw product de uitstraling die het verdient.

Kies uw type doosje

Welk doosje u ook wilt, wij maken ze. Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren. Samen met u ontwikkelen wij de mooiste doosjes. U kunt kiezen uit verschillende typen doosjes:

  • Doosje met 2 kleppen (voor lichte vullingen)
  • Doosje met autolock bodem (voor grote hoeveelheden)
  • Doosje met Zweedse bodem (zeer sterke bodem)
  • Doosje met klepdeksel (dubbelwandig en grote opening)
  • Brievenbusdoos (past door brievenbus)
  • Maatwerkdoos (helemaal op maat gemaakt)
Verschillende types van bedrukte doosjes

Doosje met 2 kleppen

Wilt u een stevige en praktische verpakking voor uw producten? Kies dan voor een doosje met twee kleppen. Deze doosjes hebben een klepsluiting aan zowel de boven- als onderkant en worden langs de naad gelijmd voor extra stevigheid. Ze zijn veelzijdig inzetbaar en ideaal voor lichtere producten, zoals bijvoorbeeld vitamine verpakkingen. Bij Flevodruk Harlingen bedrukken we deze doosjes op scheurvast 300 g/m2 GC1- of GC2-karton, voor een duurzaam en hoogwaardig resultaat.

Doosje met autolock bodem

Bent u op zoek naar een efficiënte en handige verpakkingsoplossing? Kies dan voor doosjes met een autolock bodem. Deze doosjes hebben een gelijmde bodem die automatisch uitvouwt en vergrendelt bij het opzetten, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige sluiting. Autolock doosjes zijn ideaal voor het verpakken van zwaardere producten en grote aantallen. Bovendien zijn ze voorzien van een insteekklep aan de bovenzijde, waardoor u ze gemakkelijk kunt vullen en alleen aan de bovenkant kunt openen. Bij Flevodruk Harlingen kunnen we deze doosjes op maat voor u bedrukken, voor een professionele uitstraling van uw producten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verpakkingsopties.

Doosje met Zweedse bodem

Bent u op zoek naar een stevige en praktische verpakkingsoplossing? Dan is een doosje met Zweedse bodem een goede keuze. Deze doosjes hebben een sterke bodem die eenvoudig en snel op te zetten is, zonder dat daar lijm voor nodig is. Door deze constructie zijn ze zeer geschikt voor het verpakken van zwaardere producten. Het doosje kan alleen aan de bovenzijde worden geopend via een insteekklep, nadat deze is gevuld. Bij Flevodruk Harlingen kunnen we deze doosjes voor u bedrukken en aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verpakkingsmogelijkheden en laat uw producten opvallen met een professionele en duurzame verpakking.

Doos met klepdeksel

Bent u op zoek naar een stevige en praktische verzenddoos? Dan is deze doos met klepdeksel een uitstekende optie. Het kenmerkende van deze doos is de grote opening, wat het inpakken van uw producten eenvoudiger maakt. Door het dubbelwandige ontwerp is deze doos zeer sterk en biedt optimale bescherming tijdens transport. Bovendien leveren wij deze dozen plat en ongevouwen, waardoor ze weinig ruimte innemen en gemakkelijk in elkaar zijn te zetten. Natuurlijk kunnen wij ook de doosjes voor u in elkaar zetten, zodat u zich op andere zaken kunt richten. Bij Flevodruk Harlingen kunnen we deze doosjes op maat voor u bedrukken en aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verpakkingsmogelijkheden en laat uw producten veilig en professioneel verzenden.

Brievenbusdoos

Een brievenbusdoos is een handige verpakkingsoplossing voor het verzenden van producten die door de brievenbus passen. Deze doosjes hebben een klepsluiting aan de boven- en onderzijde die apart vergrendeld moeten worden. Bij Flevodruk Harlingen bedrukken we deze brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren we ze gelijmd aan de lange zijde bij u aan. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de dozen in verschillende maten te bestellen en kunt u gratis gebruikmaken van onze stansmessen om uw doosjes naar wens aan te passen. De brievenbusdoos is ideaal voor het verzenden van diverse producten, zoals kleding, boeken, dvd's en kleine cadeautjes. Bespaar op verzendkosten en maak het uw klanten gemakkelijk door te kiezen voor een brievenbusdoos van Flevodruk Harlingen.

De maatwerk doos (1) Doosje met deksel

Bent u op zoek naar een doosje op maat voor uw product? Bij Flevodruk Harlingen maken we doosjes precies zoals u dat wilt, voor elk type product. Of u nu een jas wilt verpakken of een klein schroefje, wij denken graag met u mee om samen de perfecte verpakking voor uw product te ontwikkelen. Van een venster tot een eurosleuf-ophangsysteem, wij kunnen uw doosje voorzien van alle gewenste functionaliteiten. Bij ons is uw wens onze uitdaging in maatwerkverpakkingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het ontwerpen van de perfecte verpakking voor uw product!

De maatwerk doos (2) Doosje met venster & ophangsleuf

Voor het merk FastFender hebben wij een maatwerkdoos ontwikkeld die perfect aansluit bij het product. Met de FastFender kan iedereen eenvoudig een stootwil ophangen aan een boot, zonder te hoeven knopen! Het was een mooie uitdaging om hiervoor een geschikte verpakking te ontwikkelen en samen hebben we gekozen voor een doosje met een open venster en een ophangoog. De doos heeft een autolock bodem, wat betekent dat deze snel en gemakkelijk opgezet en gevuld kan worden. De verpakking is gedrukt op 400 grams wit en dik karton, wat zorgt voor een stevige en professionele uitstraling.

Deskundig advies en ontwikkeling

Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen kunnen wij u deskundig adviseren over de beste materiaalsoorten en ontwerpen voor uw doosje, zodat deze perfect past bij uw product en huisstijl. Voordat wij uw doosje gaan bedrukken, maken wij altijd eerst een proefmodel, zodat u precies kunt zien hoe uw doosje eruit zal zien en eventuele aanpassingen nog kunnen worden doorgevoerd. Zo zorgen wij ervoor dat uw doosje volledig naar uw wens is en perfect aansluit bij de behoeften van uw klanten.

Bekijk ook eens

Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
Wilt u een doosje met deksel laten bedrukken? Zoek dan niet verder: wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!
Wijndozen bedrukken met uw logo, huisstijl en een persoonlijke tekst? Dat kan bij Flevodruk Harlingen!
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Als drukkerij begrijpen wij als geen ander het belang van professionele en gepersonaliseerde verpakkingen voor uw producten.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Wij drukken zeer exclusieve boeken in de hoogste kwaliteit. Onze mogelijkheden en kwaliteit zijn gerust uniek te noemen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl