Doosjes bedrukken

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw product te verpakken? Bij ons kunt u uw verpakking van karton laten bedrukken op maat, volledig afgestemd op uw product en huisstijl.

Kies uw verpakkingsvariant

Welk type u ook wilt, wij realiseren ze. Er is bijna geen doosje of verpakking die we niet kunnen produceren, hoe uitdagend deze ook mag zijn. Samen met u ontwikkelen wij de perfecte verpakkingen. U kunt kiezen uit verschillende typen doosjes:

  • 2 Kleppen (voor lichte vullingen)
  • Autolock bodem (voor grote hoeveelheden)
  • Zweedse bodem (zeer sterke bodem)
  • Klepdeksel (dubbelwandig en grote opening)
  • Brievenbusdoos (past door brievenbus)
  • Maatwerkdoos (helemaal op maat gemaakt)
Verschillende types van bedrukte doosjes

Twee kleppen

Wilt u een stevige verpakking voor uw producten? Kies dan voor een doosje met twee kleppen. Deze variant heeft een klepsluiting aan zowel de boven- als onderkant en worden langs de naad gelijmd voor extra stevigheid. Ze zijn veelzijdig inzetbaar en ideaal voor lichtere producten, zoals bijvoorbeeld vitamine verpakkingen. Wij bedrukken we deze soort veel op scheur vast 300 g/m2 GC1- of GC2-karton, voor een duurzaam en hoogwaardig resultaat.

Autolock bodem

Bent u op zoek naar een verpakkingsoplossing die snel opzetbaar en handig is? Kies dan voor deze variant met een handige autolock bodem. Deze doosjes hebben een gelijmde bodem die automatisch uitvouwt en vergrendelt bij het opzetten, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige sluiting. Autolock verpakkingen zijn ideaal voor het verpakken van zwaardere producten en grote aantallen. Bovendien zijn ze voorzien van een insteekklep aan de bovenzijde, waardoor u ze gemakkelijk kunt vullen en alleen aan de bovenkant kunt openen. Precies op maat gemaakt, voor een professionele uitstraling van uw producten.

Zweedse bodem

Bent u op zoek naar een stevige en praktische verpakkingsoplossing? Dan is de variant met Zweedse bodem een hele goede keuze. Deze doosjes hebben een sterke bodem die eenvoudig en snel op te zetten is, zonder dat daar lijm voor nodig is. Door deze constructie zijn ze zeer geschikt voor het verpakken van zwaardere producten. Het doosje kan alleen aan de bovenzijde worden geopend via een insteekklep, nadat deze is gevuld.

Klepdeksel

Als u op zoek bent naar een stevige en praktische verzenddoos, dan is de klepdeksel een uitstekende keuze. Het kenmerkende van deze doos is de grote opening, wat het inpakken van uw producten eenvoudiger maakt. Door het dubbelwandige ontwerp is deze soort zeer sterk en biedt optimale bescherming tijdens transport. Bovendien leveren wij deze dozen plat en ongevouwen, waardoor ze weinig ruimte innemen en gemakkelijk in elkaar zijn te zetten.

Brievenbusdoos

Een brievenbusdoos is een handige verpakkingsoplossing voor het verzenden van producten die door de brievenbus passen. Deze stevige verpakkingen hebben een klepsluiting aan de boven- en onderzijde die apart vergrendeld moeten worden. Wij deze brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren we ze gelijmd aan de lange zijde bij u aan. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de dozen in verschillende maten te bestellen en kunt u gratis gebruikmaken van onze verschillende stansmessen. De brievenbusdoos is ideaal voor het verzenden van diverse producten, zoals kleding, boeken, dvd's en kleine cadeautjes.

Maatwerkoplossing (1) Losse deksel

Bent u op zoek naar een doosje op maat voor uw product? Wij maken verpakkingen precies zoals u dat wilt, voor elk type product. Of u nu een jas wilt verpakken of een klein schroefje, wij denken graag met u mee om samen de perfecte verpakking voor uw product te ontwikkelen. Van een venster tot een eurosleuf-ophangsysteem, wij kunnen uw doosje voorzien van alle gewenste functionaliteiten. Bij ons is uw wens onze uitdaging in maatwerkverpakkingen. 

Maatwerkoplossing (2) Met venster & ophangsleuf

Voor het merk FastFender hebben wij een maatwerkdoos ontwikkeld die perfect aansluit bij het product. Met de FastFender kan iedereen eenvoudig een stootwil ophangen aan een boot, zonder te hoeven knopen! Het was een mooie uitdaging om hiervoor een geschikte verpakking te ontwikkelen en samen hebben we gekozen voor een doosje met een open venster en een ophangoog. De doos heeft een autolock bodem, wat betekent dat deze snel en gemakkelijk opgezet en gevuld kan worden. De verpakking is gedrukt op 400 grams wit en dik karton, wat zorgt voor een stevige en professionele uitstraling.

Deskundig advies en ontwikkeling

Met onze uitgebreide ervaring in verpakkingsontwikkeling staan wij klaar om u deskundig advies te geven. Voordat we uw verpakkingen bedrukken, produceren we altijd eerst een proefmodel, zodat u een nauwkeurige voorstelling krijgt van het eindresultaat. Op deze manier verzekeren wij dat alles volledig aan uw wensen voldoet en perfect aansluit bij uw behoeften.

Bekijk ook eens

Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
Wilt u een doosje met deksel laten bedrukken? Zoek dan niet verder: wij maken van uw bedrukte verpakking een succes!
Wijndozen bedrukken met uw logo, huisstijl en een persoonlijke tekst? Dat kan bij Flevodruk Harlingen!
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Als drukkerij begrijpen wij als geen ander het belang van professionele en gepersonaliseerde verpakkingen voor uw producten.
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd (aan de lange zijde) bij u aan.
Wij drukken zeer exclusieve boeken in de hoogste kwaliteit. Onze mogelijkheden en kwaliteit zijn gerust uniek te noemen.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl